R.C. De Oude Molen

Sponsorkliks

Sponsor RC De Oude Molen gratis!

Voortaan kunnen wij op een eenvoudige manier onze clubkas sponsoren via Sponsorkliks.

donker_100_100

 

 

 

 

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan RC De Oude Molen, zonder dat het u een cent extra kost!
Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en RC De Oude Molen ontvangt geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar RC De Oude Molen. En nogmaals, het kost u niets extra!
 
Wilt u RC De Oude Molen ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor RC De Oude Molen directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die RC De Oude Molen een warm hart toedragen.
 
Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van RC De Oude Molen. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert RC De Oude Molen hier direct van!