R.C. De Oude Molen

Skaten

Skaten is een fantastische vorm van sport en daarom is Nederland massaal aan het skaten geslagen. En terecht want het is leuk om te doen, niet gebonden aan leeftijd en een uitstekende manier om in beweging te komen en te blijven! De jeugd kan maandelijks volop op de skates genieten van het actief bezig zijn bij de SkateSwing. Andere geïnteresseerden (20+) verwijzen we graag door naar Fun on Wheels uit Veghel, een groep enthousiastelingen die samen de skate-sport beoefenen.

RC De Oude Molen werkt al jaren samen met leden van Fun on Wheels. In de winter werken deze skaters in de Rollerhal aan hun technieken. In de zomer gaat deze groep vooral recreatieve tochten maken. Op zaterdag, eind van de middag, vertrekken ze vanaf de parkeerplaats van de Sligro in Veghel. Op zondag vertrekken ze ’s ochtends vanaf verschillende plaatsen in de regio. Niet leden kunnen tegen een geringe vergoeding aan hun activiteiten meedoen. Ze geven geen les, het gaat ze vooral om het samen bezig zijn, van elkaar leren.

Een aantal leden van Fun on Wheels rijden op hun skates ook mee in de KerstROLLERshow. Samen met ervaren skater en Showtrainer Marcel Wijgergangs wordt er een Shownummer gecreëerd, waarbij je op skates net weer andere moves en acties hebt dan op de rolschaats. Zeker die nummers waarbij de skaters samen rijden met rolschaatsers leveren vaak een uniek en mooi beeld op.

Klik hier voor de site van Fun on Wheels