R.C. De Oude Molen

Zomershow 2016


Zondag 17 juli 2016 was het dan zover, onze jongste leden kropen in de rollen van de meisjes van K3 Vanwege grote belangstelling, geen 2 maar 3 shows! Van K3’s eerste hit tot de nieuwste hit: K3 door de jaren heen.
’s Ochtends al heel vroeg waren de eerste kinderen op de rollerhal. Met de slaap nog in de ogen werden ze opgemaakt. Dit jaar was de generale in het decor al op de zaterdag gehouden zodat er 3 shows op de zondag konden. Toen ook alle haren goed waren gedaan en het publiek binnen zat kon de lange maar leuke dag eindelijk beginnen!

Op het eerste nummer en tevens K3’s eerste hit “Heyah mama” reden de oudste meiden een mooie en vrolijke opening. Het publiek was meteen enthousiast.
Met alle kleuren reden Naïla, Saar en Marit een nummer met het originele en welbekende dansje er in, waardoor de kinderen op de tribune niet konden achterblijven en leuk meededen.

Ook tijdens de hippie shake werd er in glitterjurkjes een vrolijk nummer neergezet en werd er ook achter de schermen meegedanst op de leuke muziek.
Daarna een magisch nummer: Toveren. Janne, Jelilly en Gwenn begonnen op de showtrappen en reden een leuk nummer vol met magie!
K3 heeft natuurlijk ook een liedje voor alle papa’s. Ook bij papapa werd het bekende dansje gedaan en de meiden reden speciaal voor hun papa’s een enthousiast nummer.

Bij de 3 biggetjes werd je opgeroepen naar het bos te komen en te dansen met alle dieren en het publiek nam deze uitnodiging graag aan.
Onze matroosjes reden een leuk nummer op een van K3’s grootste hits: De liefdeskapitein!
De allerjongste meiden reden op kuma hé een swingend nummer!

Ya ya yippie was het laatste nummer voor de pauze en werd 3 shows spetterend gereden.
Omdat de meiden van K3 zo druk zijn was het tijd voor een welverdiende pauze.

Na de pauze moesten de meiden toch even langs de dokter voor controle. Maar dokter Merel en haar zusters hebben echt weer voor een opkikker gezorgd in: Dokter dokter.
Tijd voor een beetje liefde voor het publiek in het aanstekelijke nummer: Kusjesdag.
Maar na een ode aan papa, kon mama natuurlijk niet vergeten worden. Laura, Danique, Maria en Senna reden een nummer speciaal voor alle mama’s.

Maar in deze show moest er natuurlijk ook een K3’tje weg: In 2009 verliet Kathleen K3 en moest er een opvolger komen. Josje ging meedoen en dat was het begin van een nieuwe tijd voor K3. Maar onze meiden konden wat minder goed afscheid nemen van Kathleen en dus reden ze Mamasé met z’n vieren.
Ook de meiden van K3 moeten een keer op vakantie. Onder leiding van piloot Noek namen ze je mee naar bestemming Plezier in K3 airlines.

De meiden van K3 lijken heel lief maar ze kunnen soms ook bengeltjes zijn. Dat lieten Ilse, Fenne en Isa zien in: Waar zijn die (b) engeltjes.
K3 meiden dromen natuurlijk ook van een knappe prins en daar zongen ze over in Willem- Alexander.
De oude K3 trad nog een keer op in Loko lee. Helaas werd het K2 omdat Manouk geblesseerd was. Danique en Cloë gaven na hun optreden het stokje over aan de nieuwe K3: Wiep, Noek en Esmee!

Bij het slotnummer, 10.000 luchtballonnen, kwamen alle K3 meisjes van de oude molen nog een keer de baan op met allemaal een gekleurde ballon. Een prachtige afsluiting van een leuke show en als ode aan 18 jaar K3!