R.C. De Oude Molen

KerstROLLERshow 2022

Op zaterdag 17 en zondag 18 december 2022 vond eindelijk weer een KerstROLLERshow plaats. Na 2 jaar van afwezigheid was iedereen er helemaal klaar voor! Op donderdag 15 december begonnen de voorbereidingen in Sporthal d’n Ekker.Vele vrijwilligers stond van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat paraat om de sporthal om te toveren tot een theater. De opbouw verliep soepel door de goede voorbereidingen.

Op vrijdag werd ook alle kleding naar de sporthal gebracht. Ook dit verliep soepeltjes. In de sporthal werden al steeds meer details toegevoegd, vele leuke attributen vonden een plaats in het theater. Zaterdagochtend druppelden alle rijdsters binnen om eerst even alle nummers nog door te nemen en te wennen aan de baan. En na al die jaren was dit zeker even wennen. Tussendoor zetten de bouwers de puntjes op de i in het theater. Na een ietwat moeizame training was het tijd voor de generale. Even bekijken of alles loopt en hoeveel tijd onze presentator Marcel Wijgergangs had tussen alle nummers. Het verliep vrij soepel en iedereen was er helemaal klaar voor! Na een lekkere maaltijd in de kantine was het tijd voor de eerste show. Tijdens alle drie de shows zat de zaal goed vol en hebben ruim 1100 mensen kunnen genieten van al het moois! 

De show speelde zich af in een speelgoedwinkel, gebaseerd op de film ‘Jingle Jangle’. Een swingengde opening bracht het publiek alvast in de stemming! 

Espoirgroep 1 – Kameleons

Juniorgroep – Sia

Mini’s – sneeuwpoppen

Senioren – formatie

Middengroep – steampunk

Junior kwartet – artificial intelligence

Senior kwartet – schizofrenie

Hierna kwam de kerstman samen met Janne en Daan. Zij zitten nog te kort onder rolschaatsen om al mee te kunnen doen met de show maar zij mochten wel al een trucje laten zien wat ze hebben geoefend. En daarna mochten ze in de slee zitten. 

Allen – Rendieren

 

Na dit nummer was het tijd voor pauze, waarin lootjes werden verkocht voor een spetterende loterij en om de club te steunen! 

Grote groep – cluedo

 

Mini’s – snoep

Variatiegroep – speelgoed soldaten

Kleine groep – mulan

Middengroep – kerstelfjes

Espoirgroep 2 – Pinguins

Cadet kwartet – nightmare before christmas

 

Duo (Kimberly en Ava) – kerstengelen

Allen – slot

 

We willen alle vrijwilligers bedanken die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt! Het was een super leuk weekend met veel leuke reactie’s. Ook bedankt aan al het publiek wat is komen kijken. Hopelijk zien we ju

llie volgend jaar weer allemaal terug! 

Foto’s zijn gemaakt door Shirley Westhoff Photography