R.C. De Oude Molen

KerstROLLERshow 2022 ‘a Christmas Story’

ZONDAGOCHTEND UITVERKOCHT!

Klik hier om kaartjes te bestellen

Rollerclub De Oude Molen presenteert zaterdag 17 en zondag 18 december met trots weer een unieke editie van de jaarlijkse KerstROLLERshow. Dit spektakel zal plaatsvinden in sporthal D’n Ekker in Beek en Donk.

De voorbereidingen lopen op volle toeren, de rijdsters zijn hard aan het trainen om stuk voor stuk mooie nummers neer te kunnen zetten. Na twee jaar te hebben moeten overslaan vanwege corona, heeft iedereen van RC de Oude Molen nog meer zin om er weer een super show van te maken.  De KerstROLLERshow zal dit jaar in het teken staan van het ultieme kerstgevoel. Vol vaart en ritme wordt u meegenomen naar verschillende kerstsferen, wat zal zorgen voor veel diversiteit en verrassingen en waardoor u in een op en top kerstgevoel komt.

Behalve onze rolschaatssters die u versteld laten staan van de emoties, bewegingen en formaties, zullen onder andere ook het decor, de muziek en de kleding een indruk achter laten. Sporthal D’n Ekker wordt helemaal omgetoverd tot een waar rolschaatstheater geheel in kerstsfeer. Al onze vrijwilligers schrikken echt niet terug van een professionele aanpak. Ongeveer 45 rijdsters uit Laarbeek rolschaatsen mee, zij hebben er al hard voor getraind en het is nu alleen nog maar de laatste puntjes op de i zetten. Dat belooft een waar spektakel, wat u zeker niet wilt missen!

De KerstROLLERshow wordt gereden in de sporthal D’n Ekker, Muzenlaan 2a te Beek en Donk. Voorstellingen zijn op zaterdag 17 december om 19:00 uur en op zondag 18 december om 11:00 (UITVERKOCHT) en 16:00 uur. Kaarten in de voorverkoop kosten €13,50, kinderen tot en met 11 jaar €9,50, deze zijn te bestellen via de website. Na 16 december zijn kaarten te koop aan de kassa voor €14,50.