R.C. De Oude Molen

SkateSwing

Datums voorjaar 2024:
25 mei

Najaar 2024:
28 september
19 oktober
23 november

Bestel kaarten, klik hier

Op 23 oktober 2004 introduceerde RC De Oude Molen voor de eerste keer een SkateSwing in onze Rollerhal in Beek en Donk. SkateSwing is een rollerdisco, een avond vol skatefun voor skaters en rolschaatsers. Onze Rollerhal wordt op deze avonden omgetoverd tot een heus disco paradijs. De muren zijn voorzien van prachtig geschilderde doeken, de plafonds van decoraties, en er is een coole chillhoek voor iedereen die even wil relaxen. Ook is er vette disco- en laserverlichting en zelfs een heuse springschans, kortom alle ingrediënten die nodig zijn voor een avondje skatefun. Bijna elke maand is er wel een SkateSwing. Het is een perfecte en betaalbare gelegenheid om een geslaagd kinder- of jeugdfeest te organiseren! Een heerlijk actief avondje uit met vrienden en vriendinnen. Het is niet mogelijk om Rolschaatsen of Skates te huren.

Wij hebben vaste DJ´s deze avond. Ze wisselen mega top 50 hits af met vette disco uit het verleden. Ook werken we regelmatig met thema-avonden, zoals Halloween, Carnaval, Hollandse avond etc. In onze gezellige bar zijn tegen zeer gereduceerde prijzen drankjes, chips, ijs, snoep etc te koop. We hebben een heel team van enthousiaste vrijwilligers. Mensen die voor de aankleding van de zaal zorg dragen, vrijwilligers voor de catering, mensen achter de kassa en surveillanten die een oogje in het zeil houden en als aanspreekpunt fungeren, een veilig idee.


Het SkateSwing Team van R.C. De Oude Molen

De SkateSwings vinden plaats in de Rollerhal, Lage Heesweg 1, Beek en Donk. Aanvang : 19.00 uur, Einde : 21.30 uur. Toegangsprijs; € 5.95 voor de SK8Swing Card.  Breng zelf je rolschaatsen of skates mee, stepjes en skateboards zijn niet toegestaan. Voor ouders of begeleiders die niet skaten of rolschaatsen is de toegang gratis. Deelname is op eigen risico. Denk aan deugdelijke bescherming.

Sk8Swing Card

Om je kinderfeestje behalve onvergetelijk ook nog financieel aantrekkelijk te maken is de Sk8Swing Card in het leven geroepen. Een initiatief welke met open armen is ontvangen. De kinderen zelf krijgen allemaal hun eigen Sk8Swing Card. Deze kaart geeft recht op toegang tot de SkateSwing , een glas frisdrank, een zakje chips, een snack én een ijsje. Behalve dat je niet steeds apart je portemonnee hoeft te trekken krijg je nog een aantrekkelijke korting ook. Dit alles wordt u nl. aangeboden voor slechts €5.95. De kinderen kunnen aan onze gezellige bar naar eigen behoefte hun kaart laten afstempelen, zo heeft u er geen omkijken na en de kinderen komen niets te kort. De Sk8Swing Card kan tijdens de SkateSwing aan de kassa gekocht worden. Handiger is het de kaarten alvast via deze site te bestellen. De kaarten liggen dan bij aankomst in de Rollerhal al voorzien van alle namen klaar bij de kassa.

Nog even op een rijtje wat je allemaal krijgt:
Toegang voor de SkateSwing
Een glas frisdrank
Een zakje chips
Een snack
Een ijsje

Dit hele arrangement wordt aangeboden voor slechts €5.95