R.C. De Oude Molen

8 Maart autowasstraat voor het EK

 

Zaterdag 8 maart wordt de Lage Heesweg veranderd in een autowas-straat. Alle leden van de EK-equipe staan met emmers sop, hogedrukreinigers en droogdoeken paraat om flink wat auto’s super schoon te wassen. Steun onze sporters en breng een bezoekje aan deze Carwash!

 

Het is een hele eer om Nederland te mogen vertegenwoordigen bij een Europees Kampioenschap. Nadat bekend was dat we met vier nummers aan dit toernooi deel mogen nemen, was al snel besloten dat we er met z’n allen voor gaan. Dit jaar wordt het EK-Show gereden in Almere in Nederland. Eventjes dachten we dat het dit jaar niet zo veel zou kosten, maar helaas…. De werkelijkheid blijkt anders.

Het toernooi duurt meerdere dagen, en het is te ver om steeds op en neer naar het thuisfront te rijden. Zeker als je ook nog wil presteren, en daar gaat de ploeg toch voor!

Vervoer, verblijf, nee Nederland is niet het goedkoopste Europees land. Naast alle (bij)baantjes die de leden hebben om hun sport te kunnen betalen, gaan ze nu dus ook een dagje auto’s wassen.

 

De Carwash gaat zaterdag 8 maart om 10.00 uur open. Tot 16.00 uur kunt u met uw auto terecht.

Voor €6,50 wordt uw auto van de buitenkant prachtig schoon gesopt, afgespoten en gedroogd.

 

Terwijl de dames en enkele heren met uw auto aan de gang gaan, hoeft u zich niet te vervelen. In de kantine kunt u een kopje koffie of thee kopen, en ondertussen even kijken naar de trainingen die die dag op de baan plaats vinden.

 

Michelle, Janne, Floortje, Ilya, Kimberly, Birgit, Marloes, Marlou, Esmee, Shirley, Nicol, Djailey, Dylona, Lisanne, Lianne, Julia, Ingrid, Irene, Maud, Ilona, Imke, Yvonne, Marcel, Willem, Corianne, Femke, Sandra, Brigitte, Wouter en Cor zien u graag, met auto, verschijnen bij de Carwash.

 

Namens de hele ploeg, en uw auto: Bedankt voor  uw bezoek aan de autowas-straat van RC De Oude Molen