R.C. De Oude Molen

Zaterdag 28 september was er weer een skateswing in onze eigen rollerhal


Zaterdag 28 september was er weer een skateswing in onze eigen rollerhal
Voor de skaters waren alle facetten weer aanwezig, springschans, muziek, disco licht, de easy Seats en natuurlijk de gezelligheid onder elkaar.
Al om 18:30 stond de eerste groep al te wachten want om 19:00 begint het spektakel, nog een laatste check van de organisatie ranja, chips, snacks, ijsjes, koffie, thee teveel om op te noemen alles staat klaar.
De deuren gingen open en in zeer korte tijd heerste er gezelligheid van de skaters, muziek, licht, Kinderen die een kinderfeestje houden, enkele eigen leden die ook mee deden, of zomaar kinderen die in een groep gezellig met elkaar zijn, kortom er is altijd wel een reden om naar de skateswing te gaan.
Er werd weer goed gebruik gemaakt van de sk8swingkaart, een kaart die je bij de ingang kunt kopen voor maar 5,95 euro, daarvoor krijg je drinken, chips, ijsje, snack en is inclusief de entree, waar vindt je dit nog, natuurlijk ben je niet verplicht om een sk8swingkaart te kopen.
Alles liep zaterdag weer gesmeerd en natuurlijk werd alles goed in de gaten gehouden door de organisatie, met hier een daar een kleine botsing of een vermist skeeler wiel.
De kantine zat vol met ouders die mee waren gekomen omdat hun zoon of dochter een kinderfeestje had, ik sprak zelfs nog ouders die vertelden dat hun zoon tussen een paar activiteiten mocht kiezen maar het allerliefste ging hij naar de skateswing want dan kon hij springen en Coole moves doen.
Al snel liep het tegen 10:00 uur de eerste ouders kwamen binnen om de skaters weer op te halen En werden overrompeld hoe cool en gaaf en gezellig het is, en dat is het ook.
Wat wil je nog meer in een grote rollerhal met veel kinderen die elkaar de Coolste moves laten zien op muziek en met een echte disco bol.
Nu op naar 26 oktober want dan is er weer een cool gaaf en gezellige skateswing
Tot dan!