R.C. De Oude Molen

KerstROLLERshow 2023 ‘Museum of Arts’

Klik hier om kaarten te bestellen

Rollerclub De Oude Molen presenteert zaterdag 16 en zondag 17 december met trots weer een unieke editie van de jaarlijkse KerstROLLERshow. Dit spektakel zal plaatsvinden in sporthal D’n Ekker in Beek en Donk.

De voorbereidingen lopen op volle toeren, de rijdsters zijn hard aan het trainen om stuk voor stuk mooie nummers neer te kunnen zetten. De KerstROLLERshow speelt zich dit jaar af in een museum. Zo zullen verschillende schilderijen tot leven komen, maar ook allerlei andere aspecten uit het museum zullen aan bod komen. Ook kunnen er onverwachte dingen gebeuren in een museum…

Behalve onze rolschaatssters die u versteld laten staan van de emoties, bewegingen en formaties, zullen onder andere ook het decor, de muziek en de kleding een indruk achter laten. Sporthal D’n Ekker wordt helemaal omgetoverd tot een waar rolschaatstheater geheel in kerstsfeer. Al onze vrijwilligers schrikken echt niet terug van een professionele aanpak. Ook zij zijn al maanden bezig met de voorbereidingen en zonder hen zou deze show niet kunnen bestaan!

De KerstROLLERshow wordt gereden in de sporthal D’n Ekker, Muzenlaan 2a te Beek en Donk. Voorstellingen zijn op zaterdag 16 december om 19:00 uur en op zondag 17 december om 11:00 en 16:00 uur. Kaarten in de voorverkoop kosten €14,50, kinderen tot en met 11 jaar €9,50.

Klik hier om kaarten te bestellen

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om weer te mogen schitteren, hopelijk kunt u ook niet wachten om te komen kijken!