R.C. De Oude Molen

Eerste B-wedstrijd van het seizoen

In het weekend van 16 en 17 maart vond de eerste B-wedstrijd plaats in Nieuwegein. De afgelopen maanden hebben de rijdsters van RC de Oude Molen hard getraind om de kuren en dansen zo goed mogelijk te maken. Ondanks alle zenuwen hebben alle rijdsters laten zien wat ze kunnen.

De zaterdag begon met de jongste rijdsters, de rolrinckels. Kiki van Zutphen mocht het spits afbijten en reed een nette kür. Ook Jana Lesi en Noralin Schmeits hebben een nette kür laten zien. Ondanks dat het voor hen de allereerste wedstrijd was hebben ze het super goed gedaan. Jana is 17e geworden, Kiki 18e en Noralin 27e.

Hierna was het de beurt aan de prepupillen B1. Demi Slegers, Brechje Sleegers, Jinte Langeveld, Minthe Schmeits, Lotte van Zutphen en Marit van Bakel hebben allemaal laten zien wat ze kunnen en een super nette kür laten zien. Minthe is 6e geworden, Jinte 7e, Marit 9e, Brechje 16e, Demi 18e en Lotte 25e.

Bij de prepupillen B2 reed Manouk vd Biggelaar een nette kür. Helaas een keertje gevallen, maar ze pakte het super goed weer op en is uiteindelijk 14e geworden.

Bij de pupillen B1 reden Janne Kantelberg, Juul Ova en Elize vd Meulengraaf prima küren. Met nog wat verbeterpunten voor de volgende keer hebben zij voor nu een prima wedstrijd laten zien. Janne is 11e geworden, Juul 12e en Elize 15e.

 

Bij de pupillen B2 reed Maria Zdziech een hele mooie kür en heeft hiermee een 2e plaats behaald. Helaas was zij niet meer aanwezig bij de prijsuitreiking, omdat zij ’s avonds haar Vormsel deed. 

Op zondag waren de oudere rijdsters aan de beurt bij zowel het dansen als vrijrijden. Jelilly Meinhardt en Ilse van Melis reden bij het vrijrijden van de tots een moeilijke kür, maar ze hebben zich goed staande gehouden. Jelilly is 11e geworden en Ilse 13.

 

Bij de mini’s reden Eline Verboven, Anne van Melis en Laura Jacobs in een erg sterke categorie. Ze hebben prima küren laten zien. Laura is 11e geworden, Eline 17e en Anne 19e.

Bij de espoirs reed Anne vd Aa een nette kür en heeft hiermee de 3e plaats behaald.

Ook het dansen is prima verlopen. Er zijn hele nette verplichte en vrije dansen gereden. Bij de tots is Ilse van Melis 5e geworden.

Bij de espoirs werd Anne van Melis 6e, Danique de Groot 7e, Anne vd Aa 13e en Eline Verboven 15e. Met wat verbeterpunten op zak is iedereen tevreden over de behaalde resultaten.