R.C. De Oude Molen

Carwash RC de Oude Molen

 DSC_0249    

Afgelopen zaterdag hebben rijdsters, trainers en begeleiding vele auto’s een goede wasbeurt gegeven. Dit allemaal om geld op te halen voor deelname aan het EK.
DSC_0266    DSC_0260

’s Morgens om 9.30 uur kwam de eerste ploeg naar de Lage Heesweg, emmers werden gevuld met water en sop. Tafels en stoelen naar buiten gebracht om de bezoekers een zitplaats te geven zodat ze even konden wachten tot hun auto klaar was. Een aantal leden gingen op weg naar de twee pleinen in Beek en Donk om te flyeren, zodat mensen wisten waar ze hun auto vandaag nog even konden laten wassen. De auto werd eerst grondig afgespoeld met de hoge druk reiniger waarna de wasbeurt kon beginnen. De auto’s werden droog gemaakt, zodat ze er spik en span uitzagen. Helaas begon het te regenen en was het drogen even niet echt nodig.
DSC_0265    DSC_0262

Vele hadden gehoord van de carwash en dat kon je ’s morgens goed merken. Je moest soms even geduld hebben voordat je auto aan de beurt was, maar met een kopje koffie met een plakje cake is dat niet echt vervelend.

DSC_0258    DSC_0247

Om 13.00 uur werd de ochtend ploeg afgelost door nieuwe wassers. En zo stond er weer en frisse ploeg klaar om alle auto’s te wassen. Een leuk muziekje erbij en af en toe de zon en met flinke regelmaat een auto die een wasbeurt wilde.

Het was en geslaagde actie wat een mooi centje op heeft geleverd voor deelname aan het EK over 3 weken.

Bedankt alle bezoekers die hun auto even aan ons toevertrouwde en hiervoor een glanzende schone auto terugkregen. Hopelijk tot volgend jaar.