R.C. De Oude Molen

De ROLLERcruise was megafantastisch!

 

Het weekend van 15 en 16 december liet RC De Oude Molen haar publiek genieten van een megafantastische ROLLERcruise. Met man en macht was er gewerkt aan deze unieke editie van de KerstROLLERshow. We gingen met z’n allen een heerlijk reisje maken. Alle rolschaatstalenten van klein tot groot lieten iedereen genieten van fantastische nummers. Achter, voor, onder en boven de schermen werd super gewerkt om alles te laten kloppen. Het was mooi, de sfeer was goed, het eten was lekker, de koffie was bruin. Het publiek was zeer tevreden, en ook het opruimen verliep weer “oude molens” gesmeerd. Wat wil een club nog meer? …Lekker nagenieten… !

 

Het daverende applaus willen we hier nog graag een keer herhalen. Een dik vet chappeau voor iedereen die het mede mogelijk heeft gemaakt: Alle talenten op de rolschaatsen. Onze gasten voor hun bijzondere talenten in de lucht, op de piano, op de gympen en op de skeelers. Al onze creatieve talenten, bedenkers, trainers, choreografen, kledingontwerpers en –makers. Decorbouwers, attributen-createurs, theaterbouwers, vloerleggers, regelmeesters, regisseurs, kaartverkopers, kappers, grimeurs, toneelmeesters, artiestenbegeleiders, cateraars, technici, licht- en geluidvirtuozen, vervoerders, filmers, fotografen, planners en uitvoerders, sponsoren en iedereen die tijd en energie heeft gestoken in deze onvergetelijke super-de-luxe ROLLERcruise.

 

 Helaas kon Marcel, wegens familieomstandigheden, niet bij deze editie aanwezig zijn. We misten hem, en we waren blij dat hij er toch even bij was samen met zijn gezin. We willen graag Marcel en familie alle sterkte wensen in deze moeilijke tijden.

  

Het rolde gesmeerd van begin tot eind. Na hard werken met het verzorgen van drie fantastische voorstellingen werd er na afloop bikkelhard doorgewerkt om met z’n allen het rolschaatstheater weer te ontmantelen. Vele handen en druppels zweet maakten van een theater weer een gymzaal. Alles weer terug naar de opslag voor een volgende…

   

Komende dagen gaan we zeker nog nagenieten van al het moois wat bij deze Rollercruise te zien en te beleven was. Natuurlijk een uitgebreid fotoverslag, het kijkje achter de schermen en alle informatie over de foto’s en het filmverslag. Wordt vervolgd…