R.C. De Oude Molen

De SkateSwing geeft een Hollands Feestje

 

Dit jaar heeft RC de Oude Molen feest! De vereniging bestaat 60 jaar! Ook de SkateSwing schenkt hier aandacht aan. Samen met de Laarbeekse jeugd en inmiddels de jeugd uit verre omstreken gaan we een feestje vieren, een echt Hollands Feestje!

Stralende gezichten en kinderen die volop in actie zijn en veel plezier maken met hun vrienden en vriendinnen, een gezellige drukte in de kantine. Dat krijg je te zien als je binnenloopt bij de SkateSwing van RC De Oude Molen in Beek en Donk. Zaterdag 25 november viert de crew samen met de kinderen een echt Hollands Feestje! De Rollerhal wordt omgetoverd tot een Hollandse feestzaal en natuurlijk zijn er naast de populaire muziek voor de kids. vele Hollandse Hits te beluisteren of hits van Hollandse bodem. DJ Ruud en Wietse gaan er weer een mooi spektakel van maken zodat de Skeelers en Rolschaatsen lekker over de vloer gaan.
Voor onze gasten hebben we deze avond iets extra’s!
Naast de mooie aankleding, de springschans en de lounge banken is er deze avond een schminkhoek en voor wie wil hebben we een speciale fotohoek voor een leuk aandenken. Voor degene die zich graag binnen het thema willen verkleden zijn er mooie prijzen te verdienen. Dus kom zo uitgedost mogelijk naar dit feestje!!
De SkateSwing is te vinden in de Rollerhal aan de Lage Heesweg 1 in Beek en Donk.
De avond begint om 19.00 uur, en is om 21.30 uur afgelopen. Breng wel zelf je skates of rolschaatsen mee want die zijn niet te huur. Wil je vanwege de verwachte drukte zeker zijn van toegangskaarten dan kun je kaartjes reserveren via de website van RC De Oude Molen.