R.C. De Oude Molen

Eerste figuurwedstrijd van het jaar op 16-3-14

Om 7:45 reden de eerste rijdsters al richting Mierlo om deel te nemen aan de wedstrijd. Kimberly en Michelle beten het spits af in de categorie Aspirant.

De eerste wedstrijd van het jaar is altijd wel spannend. Michelle heeft haar figuren netjes gereden, bij Kimberly ging het helaas iets minder goed. Ze gaan hard trainen om de volgende wedstrijd nog beter voor de dag te komen. Michelle eindigde op de 5e plek, en Kimberly op de 9e plaats. De meiden hebben een leuke dag gehad, samen met de meiden van de andere clubs.

Om 11uur begon de wedstrijd van de categorie Jeugd. In deze categorie deden Birgit en Dylona mee. Ze vonden zelf dat de figuren die geloot waren, de moeilijkste zijn die ze kunnen loten. Het was dus meteen volle bak op de eerste wedstrijd van het jaar. Ze reden 3 grote figuren en 1 lus. Bij Birgit ging het erg goed, maar toch kan ze nog beter. Dylona moest er nog even inkomen, waardoor het niet zo goed is gegaan. Dat is jammer want ze kan het wel. Het was heel spannend wie er zou winnen, want alle rijdsters lagen heel dicht bij elkaar. Dat maakt deze categorie zo spannend. Uiteindelijk eindigde Birgit op een zeer verdiende eerste plaats. Dylona eindigde op de 8e plek.
 

Na de prijsuitreiking zijn we met zijn alle langs de MacDonalds gereden, om de eerste wedstrijd goed af te sluiten! Op naar de volgende!