R.C. De Oude Molen

Trainen voor de musical Annie op wielen

 

De 21 jongste leden van RC De Oude Molen hebben het iedere dinsdagavond superdruk met trainen in de Rollerhal. Nog enkele weken en dan is het zover: ze gaan iedereen vermaken met een prachtige unieke vertolking van de musical Annie. Hoe brengen zij dat leuke verhaal van het weesmeisje op de rolschaatsen? Zondag 16 juni is het te zien.

 

Trainen voor de Zomershow is niet zo makkelijk. De 21 leden rijden veel verschillende rollen, en ze moeten behoorlijk wat verschillende pasjes en choreografieën onthouden. Dat valt niet mee voor de jonge rolschaatstalentjes. Omdat het een musical is, moet er natuurlijk ook geplaybackt worden. Dus thuis alle liedjes zingen, en maar oefenen.
Daantje heeft de rol van Annie. Voor de kostuumafdeling makkelijk: 1 mooi kostuum voor haar. Maar de andere leden rijden vaak wel 4 verschillende rollen, dus ook 4 verschillende pakjes.  En bij al die verschillende nummers in de Show horen dus ook verschillende dansjes op de rolschaats, en verschillende liedjes om mee te zingen.

 

Voor de Show leren Fleur, Carmen, Lana, Luna, Elisabeth, Jill, Lana, Daantje, Pleun, Noortje, Pip, Anne, Noah, Aurora, Eline, Danique, Cloë, Anouk, Saar, Marit en Ilse allerlei groepsdansen, en natuurlijk laten ze ook technische elementen zien in de Show. Femke, Astrid, Shirley en Hanneke trainen de jonge leden. Maar ook Yvonne, trainster van de oudere leden, heeft een nummer voor de Show gemaakt. Dat is nog best een pittig nummer. Want dan rijden ze in een cirkel, en opeens moet iedereen omspringen. Dat valt niet mee, merkten de jonge rolschaatssters.

 

Nog enkele weken van flink trainen, en dan is het zover. Iedereen die dat wil mag komen kijken. Een kaartje kost maar €4,-.

Zondag 16 juni is er een voorstelling om 13.00 uur en de tweede voorstelling is om 16.00 uur. De kaartjes zijn te koop bij Astrid (zij is er bij iedere training meestal wel bij) en je kan ze ook reserveren.

Alle deelnemers van de musical Annie, op wielen zijn enorm enthousiast, ze hebben er reuze veel zin in. Dus komt dat zien!

Voorstelling Zondag 16 Juni om 13.00 en om 16.00

Kaarten te bestellen: deoudemolenrollerclub@gmail.com

 

 

 

 

 

.