R.C. De Oude Molen

Kampioenen gehuldigd

Dinsdagavond 29 januari was het een gezellige drukte bij de rollerhal van RC De Oude Molen. Het bestuur van RC De Oude Molen vond dit een prima avond om alle Kampioenen te huldigen, en ze eens lekker in de bloemetjes te zetten.

 Ook de technisch kampioenen konden hier natuurlijk niet ontbreken.

Nederlands Kampioen Kunstrijden: Lyonne de Groot – Pupillen . En NRB-Kampioen Ilya Penninx -Pupillen, Ingrid Biemans – Aspiranten

Zilver bij het NKK voor: Birgit van Berlo – Cadetten, Figuren. Natashka Healey – Jeugd, vrijrijden. Nicole Strik – Junioren, Figuren. Marloes Kluijtmans – Senioren, vrijrijden. En zilver Bij de NRB-Kampioenschappen voor Dylona van Kaathoven – Aspiranten, vrijrijden.

Brons bij het NKK voor Kimberly van Schijndel – Pupillen

 Daarna een groot applaus voor alle Kampioenen show:

Nederlands Kampioens: Jeugdteam 1

En omdat Jeugdteam 2 alle tweede Jeugdteams, en enkele eerste Jeugdteams had verslagen, was hun ook een plaatsje op het erepodium gegund.

Zilver bij NKS voor: Kleine Groep, en groot Kwartet.

 

Brons bij NKS voor: Cadet Kwartet

 

 Zonder technisch trainers en show trainers was het de rolschaatsers nooit gelukt om zulke mooie prestaties op de baan te zetten. Dus ook zij werden in de bloemetjes gezet. Een mooi groot corps van trainers en assistent-trainers, wat laat zien dat de club klaar is om ook in de komende jaren te blijven strijden en te pogen wat titels in de wacht te slepen.

 

 

Deze mooie avond was voor de burgemeester van Laarbeek, een mooie gelegenheid om de sterke equipe van RC De Oude Molen te komen feliciteren. De heer Ubachs bracht ook een mooi cadeautje mee: een mooie cheque om alvast het begin te hebben voor het EK-potje.

 

Voor al die anderen die zo hard gewerkt hebben om het mogelijk te maken waren er geen bloemen, maar wel een gezellige avond met lekkere hapjes en drankjes.

 De commissie Show en het bestuur hadden voor de equipe ook al de beslissing omtrent EK-deelname. Meestrijden in het Europees Kampioenschap gaan dit jaar: Jeugdteam 1, Kleine Groep en het Groot Kwartet. Het voorwerk hiervoor is al gestart, en binnenkort gaan ze bekijken hoe het allemaal realiseerbaar is.

 En het was nog lang gezellig bij RC De Oude Molen…