R.C. De Oude Molen

Rollerclub De Oude Molen presenteert unieke KerstROLLERshow 2019, ‘An adventure of travel & discovery’

Rollerclub De Oude Molen presenteert zaterdag 14 en zondag 15 december met trots weer een unieke editie van de jaarlijkse KerstROLLERshow. Dit spektakel zal plaatsvinden in sporthal D’n Ekker in Beek en Donk.
De voorbereidingen lopen op volle toeren, onze leden zijn hard aan het trainen om stuk voor stuk mooie nummers neer te kunnen zetten. Het blijft steeds een uitdaging om dat van vorig jaar te overtreffen, maar dat is natuurlijk wel het streven. Tijdens de KerstROLLERshow kun je genieten van een ongeveer twee uur durende show, waarin rolschaatssters van 4 tot 32 jaar oud telkens in verschillende samenstellingen dansen op rolschaatsen laten zien. Dit jaar zal alles draaien om een reis rond de wereld, waarin verschillende landen en culturen vertolkt worden op rolschaatsen. Vol vaart en ritme wordt u meegenomen door de hele wereld, wat zal zorgen voor veel diversiteit en verassingen

Behalve onze rolschaatssters die u versteld laten staan van de emoties, bewegingen en formaties, zullen onder andere ook het decor, de muziek en de kleding een indruk achter laten. Sporthal D’n Ekker wordt helemaal omgetoverd tot een waar rolschaatstheater en dit zal u helemaal meenemen in de wereld van verschillende sprookjes, dit allemaal door onze geweldige vrijwilligers! Ook de kleding is allemaal handgemaakt, gelukkig worden de uurtjes die daar in zitten niet bijgehouden… Al onze vrijwilligers schrikken echt niet terug van een professionele aanpak.
Zo kort voor Kerst zit er natuurlijk ook een vleugje Kerst in de show verwerkt en wordt er met alle rijdsters uitgepakt met een mega Kerstnummer, gigantische kostuums voorzien van verlichting zullen we hier zeker niet missen. Al onze rolschaatssters hebben er al hard voor getraind en het is nu alleen nog maar de puntjes op de i zetten. Zij schitteren het beste bij een volle zaal, dus dit wilt u zeker niet missen!

Voorstellingen zijn op zaterdag 14 december om 19:00 uur en op zondag 15 december om 11:00 uur en om 16:00 uur.

Het spektakel vindt plaats in sporthal d’n Ekker, Muzenlaan 2a in Beek en Donk.

Bel 0641541848 om de laatste kaarten te reserveren voor zaterdag 19.00 en zondag 16.00!