R.C. De Oude Molen

Iedereen klaar voor NK show 2024

De showrijdsters van RC de Oude Molen nemen op zondag 25 februari deel aan het Nederlands Kampioenschap Showrijden in het Topsportcentrum in Almere. Met ruim 35 rijdsters uit Laarbeek en omgeving verdeelt over 7 shownummers gaat RC de Oude Molen aan deze wedstrijd deelnemen. De hele NK equipe zet de laatste puntjes op de i, zodat iedereen klaar is om te knallen.  

Tijdens de drukbezochte KerstROLLERshow in december werden de acts gepresenteerd aan het publiek en bovendien zeer kritisch bekeken door alle trainsters. De afgelopen twee maanden zijn alle rijdsters, trainsters en vrijwilligers druk aan de slag gegaan om alles nog meer te verfraaien en alle figuren nog preciezer uit te voeren. Voor de rijdsters en trainsters staan er nog een aantal laatste trainingen op het programma. Vrijwilligers zorgen voor de laatste extra glitters en elementen op de kleding en alle voorbereidingen voor bijvoorbeeld de haren en make-up.  

Onze deelnemende showgroepen:

Espoirgroep 1 ‘Fly away with us’
Brechje Sleegers, Demi Slegers, Noor vd Loo, Linde Meeusen, Dylana Stoop, Elisa Calderon Lopez, Sofie Zdziech, Emma Verhofstad en Nena Clignett.

Espoirgroep 2 ‘Queens of Gospel’
Imke van Rossum, Lauren Panhuizen, Joyce Constant, Esmee Franjkovic, Juul Nooijen, Elise Oerlemans, Ava Ooms, Tess Raaijmakers, Guusje Donkers, Iza Tossaint, Iza van Lierop (reserve)

Junior groep ‘Harley Quinn – the psycho killer’
Anouk Verbugt, Saar Willems, Jelilly Meindhardt, Gwenn Gilsing, Elize vd Meulengraaf, Floor Martens, Ella Weekamp, Marit van Bakel, Pim van Berlo, Meike Meeusen

Cadet Kwartet ‘Take me back to the 70’s’
Ella Weekamp, Marit van Bakel, Pim van Berlo, Meike Meeusen, Noor vd Loo (reserve)

Grote groep ‘Pop art comic book’
Senna Cobben, Janne van Lieshout, Kimberly van Schijndel, Anne vd Aa, Jill Donkers, Pleun Willems, Anouk Verbugt, Saar Willems, Gwenn Gilsing, Jelilly Meinhardt, Elize vd Meulengraaf, Floor Martens, Ella Weekamp, Marit van Bakel, Pim van Berlo, Meike Meeusen, Noor vd Loo. 

Kleine groep ‘What does your future look like?’
Senna Cobben, Janne van Lieshout, Kimberly van Schijndel, Jill Donkers, Anouk Verbugt, Saar Willems, Gwenn Gilsing, Jelilly Meinhardt, Anne vd Aa (reserve)

 

Senior kwartet ‘In her honor’
Senna Cobben, Janne van Lieshout, Anouk Verbugt, Gwenn Gilsing, Saar Willems (reserve)

 

Buiten Laarbeek is rolschaatsen een erg onbekende sport, maar 8 verenigingen hebben zich opgegeven voor deze wedstrijd. Dit maakt het niet minder spannend, want iedereen strijdt om de titel Nederlands Kampioen.

Supporters zijn ook welkom om te komen kijken, de opening van het NK is om 13:45 waarna om 14:30 de wedstrijd zal beginnen. Kaartjes zijn te koop aan de kassa a 12,50, kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang.

Topsportcentrum Almere
Pierre de Coubertinlaan 7
1362 LA Almere

 

   

Wij wensen iedereen veel plezier en succes toe!