R.C. De Oude Molen

Mag ik even voorstellen….

Hiermee wil ik de komende weken onze rijdsters van de KerstROLLERshow van RC de Oude Molen aan u voorstellen.

Op 13 en 14 december is onze jaarlijkse KerstROLLERshow, het hele jaar wordt daar al druk voor getraind door onze rijdsters en hun trainers. Ik wilde beginnen met onze kwartetten.

 

Groot Kwartet 1

DSC_0080

Shirley Westhoff, Birgit van Berlo, Esmee Wernsen, Irene van den Eijnde en Imke Vries (reserve)  aan jullie voorstellen.
Dit kwartet brengt een lekker swingend nummer zodat stil blijven zitten moeilijk wordt. De kerstshow wordt een beetje gezien als een generale want zij rijden mee met het NK show rijden in Almere. Benieuwd naar dit kwartet, kom dan kijken op 13 of 14 dec.

 

Groot kwartet 2

DSC_0100

Dylona van Kaathoven, Ingrid Biemans, Imke Vries en Marlou Van de Walle.
Crimineel maar vol passie rijden zij dit nummer in deze KerstROLLERshow, maar ook tijdens het NK in Almere. Laat je meeslepen en kom kijken

Jeugdkwartet 1

DSC_0084

Janne van Lieshout, Lianne Wijgergangs, Djailey Habraken, Floortje van Os en Kimberley van Schijndel. ( reserve)
In dit kwartet is de leeftijd 12 tot en met 16 jaar. Deze dames brengen u veilig van de ene naar de andere plek terwijl u zorgeloos en rustig kunt genieten van alle drukte.Ook voor dit kwartet is dit een mooie generale, want ook zij gaan met dit nummer naar het NK in Almere. Benieuwd? Kom dan een kijkje nemen

Jeugdkwartet 2
DSC_0002

Kimberly van Schijndel, Michelle de Koning, Nakeysha Habraken, Chloë Donkers en Jill Donkers( reserve).
Deze dames rijden een heel eigentijds nummer. Er komt van alles tot leven, waar een uitverkoop al niet goed voor is??
Ook voor dit kwartet is dit een mooie generale, want ook zij gaan met dit nummer naar het NK in Almere. Benieuwd? Kom dan een kijkje nemen naar onze KerstROLLERShow!!