R.C. De Oude Molen

Nieuwe vloer voor RC de Oude Molen

Dinsdag 27 februari namen we officieel de nieuwe vloer van de Rollerhal in gebruik. Een aantal weken konden onze rijdsters niet trainen in de hal omdat de oude vloer werd vervangen door een nieuwe vloer. Heel erg was dat niet want na de KerstROLLERshow en het NK was een korte trainingspauze geen straf.

Direct de zondag na het NK werd door een groep vrijwilligers de oude houten vloer verwijderd en opgeslagen om evt. een nieuwe bestemming te krijgen. Na een paar uurtjes was de hal helemaal klaar voor de nieuwe vloer. Op maandag werd gestart met de aanleg van de vloer. Alles verliep voorspoedig en na een week was hij klaar.


Nog even goed drogen, de lijnen erop en de vloer kon getest worden. De rijdsters en trainers zijn erg te spreken over de nieuwe vloer, hij is soms nog een beetje glad maar dat wordt op den duur wel minder. Hij schaatst fijn en maakt weinig geluid. De rijdsters kunnen weer goed aan de slag met de trainingen voor de wedstrijden die komen gaan.

Het mooie is dat ook de leden en vrijwilligers van de vereniging een mooie bijdrage aan deze vloer hebben geleverd door de verschillende acties die gehouden zijn. RC de Oude Molen bedankt dan ook iedereen die op wat voor manier heeft bijgedragen aan deze nieuwe vloer.