R.C. De Oude Molen

Op naar NK 2018 Almere!


De showrijdsters van RC de Oude Molen nemen op zaterdag 27 januari deel aan het Nederlands Kampioenschap Showrijden in Almere. Met 35 rijdsters uit Laarbeek en omgeving verdeeld over 6 shownummers gaat RC de Oude Molen aan deze wedstrijd deelnemen. De hele NK equipe zet de laatste puntjes op de i, zodat iedereen klaar is om te knallen.
Tijdens de uitverkochte KerstROLLERshow in december werden de acts gepresenteerd aan het publiek en bovendien zeer kritisch bekeken door alle trainsters. Trainsters, rijdsters en begeleiders zijn hierna druk aan de slag gegaan om alles nog meer te verfraaien en alle figuren nog preciezer uit te voeren. Voor de rijdsters en trainsters staan nog een aantal laatste trainingen op het programma. Begeleiders en naaisters zorgen voor de laatste extra glitters en elementen op de kleding.

Buiten Laarbeek is rolschaatsen een erg onbekende sport, maar 8 verenigingen hebben zich opgegeven voor deze wedstrijd. Dit maakt het niet minder spannend, want veel van deze verenigingen strijden om de titel Nederlands Kampioen. Vorig jaar werd het jeugdkwartet Nederlands kampioen, we gaan zeker proberen dit jaar weer een titel mee naar Beek en Donk te nemen.
RC De Oude Molen gaat in alle 5 de categorieën de strijd aan met de rest van Nederland. Ze komen uit in de categorieën Kwartet, Jeugdkwartet 1 en 2, Kleine groep, Grote groep en met 2 nummers in de categorie Jeugdteam.

Kwartet – Feathers in the Wind
Lianne Wijgergangs, Djailey Habraken, Marloes Kluijtmans en Janne van Lieshout.
Reserve: Irene van den Eijnde.
Trainster: Marlou van de Walle.

Jeugdkwartet 1 – Hypnosis
Chloë Donkers, Lyonne de Groot, Floortje van Oss en Kimberly van Schijndel.
Reserve: Nakeysha Habraken.
Trainsters: Marloes Kluijtmans en Shirley Westhoff.

Jeugdkwartet 2 – How’s the weather
Danique de groot, Anouk Verbugt, Laura van Zelst, en Saar Willems.
Reserve: Isa Smits.
Trainsters: Shirley Westhoff en Julia van Zutven.

Kleine groep – The Toy Soldier
Nicol van de Broek, Ingrid Biemans, Irene van den Eijnde, Djailey Habraken, Marloes Kluijtmans, Janne van Lieshout, Floortje van Oss, Marlou van de Walle, Shirley Westhoff, Lianne Wijgergangs.
Reserve: Chloë Donkers, Lisanne Kanters.
Trainsters: Ilona van Barschot en Marloes Kluijtmans.

Grote groep – Shape
Ingrid Biemans, Nicol van de Broek, Chloë Donkers, Irene van den Eijnde, Lyonne de Groot, Djailey Habraken, Nakeysha Habraken Claudia Kantelberg, Lisanne Kanters, Marloes Kluijtmans, Michelle de Koning, Janne van Lieshout, Floortje van Oss, Kimberly van Schijndel, Marlou van de Walle, Shirley Westhoff, Lianne Wijgergangs en Julia van Zutven.
Reserve: Jill Donkers, Pleun Willems.
Trainsters: Ilona van Barschot, Yvonne van Zutven en Marlou van de Walle.

Jeugdteam 1 – Joint he Circusschool
Jill Donkers, Chloë Donkers, Lyonne de Groot, Nakeysha Habraken, Michelle de Koning, Floortje van Oss, Kimberly van Schijndel en Pleun Willems.
Reserve: Danique de Groot, Lana Raaijmakers.
Trainsters: Ilona van Barschot en Marlou van de Walle. 

Jeugdteam 2 – A firefighters adventure
Danique Gilsing, Gwenn Gilsing, Laura Jacobs, Naila Raaymakers, Cloë de Ridder, Daantje Romonesco, Isa Smits, Eline Verboven, Anouk Verbugt, Saar Willems, Laura van Zelst en Maria Zdziech.
Reserve: Jelilly Meinhardt.
Trainsters: Maud van Neerven, Julia van Zutven en Irene van den Eijnde.

Tijdschema en deelnemerslijst: 
Tijdschema en Loting NKS 2018

Wij wensen de rijdsters, trainsters en andere verenigingen heel veel succes 27 januari.