R.C. De Oude Molen

Op zondag 18 mei was de wedstrijd vrije klasse in Valkenswaard.

       DSC_0032

Als eerste reed Janne figuren vrije klasse B beginners. Het eerste figuur ging goed en aan de punten was dit ook goed te zien. Daarna kwam de slangenboog drie, deze ging ook netjes alleen de laatste drie, daar maakte ze het behoorlijk spannend, maar door zich goed aan te spannen wist ze te blijven staan. Met als resultaat een 1e plaats.
DSC_0014

Bij de vrije klasse A beginners, onderdeel vrij rijden reden Elisabeth Janssen, Anouk van de Akker en Anne v.d. Aa. Voor Anne en Anouk was dit hun eerste wedstrijd. Ze reden allen een nette kür, maar Elisabeth steeg er bovenuit en haalde daardoor een 2e plek.
DSC_0018

Bij de vrije klasse B beginners, onderdeel vrij rijden reden Luca Essers en Josseline Blank. Het ging niet helemaal zoals ze wilde maar toch een mooie kür. In hun groep zaten 28 rijdsters en ze behaalde een 25e en 26e plek.

DSC_0034

Bij de vrije klasse B gevorderde, onderdeel figuren reed Lisanne Kanters. Lisanne reed een erg nette wedstrijd. Eén kleine misser bij de dubbeldrie, maar met haar lussen maakte ze dat weer helemaal goed. Dit werd beloond met een 2e plaats.

DSC_0410

Toen even lekker naar buiten het was tropisch warm in de hal, buiten worden even de haren en make up in orde gemaakt.

Bij de vrije klasse A gevorderde, onderdeel vrij rijden reed Carmen Raaijmakers een hele mooie kür die beloond werd met een 2e plaats.

Bij de vrije klasse B gevorderde, onderdeel vrij rijden reden Janne, Lisanne en Julia. Lisanne mocht als eerste rijden en reed heel beheerst haar kür. De sprongen lukte goed. Daarna mocht Janne haar kür laten zien. Ze reed een mooie kür, maar de pirouetten lukte niet zo goed. Ze was erg tevreden over de sprongen. Ook Julia was erg tevreden over haar kür, dat zag je ook terug in haar punten.
DSC_0403   DSC_0411
Lisanne 2de plaats vrijrijden,  2de Plaats Combinatie
Julia 9de Plaats
Janne 10de Plaats

Het was een lange en warme dag, maar het was erg gezellig en we hebben als Oude Molen mooie resultaten behaald

DSC_0427   DSC_0420