R.C. De Oude Molen

Promo wedstrijd Mierlo

IMG_0883

 

Drie rijdsters van de Oude Molen waren aanwezig bij de Promo klasse wedstrijd

Chloe Donkers moest al vroeg in Mierlo zijn voor haar figuurwedstrijd in de klasse promo B

Ze reed nette figuren en haar lus ging zelfs super ,wat haar dan ook hoge punten opleverde en waardoor ze de eerste plek op t podium mocht betreden.

Daarna was het de beurt aan de Promo D klasse waarin Dylona van Kaathoven haar figuurwedstrijd moest rijden. Haar eerste figuur ging in de voorbereiding prima,maar voor de jury ging het helaas een heel stuk minder en kon ze dus niet laten zien wat ze eigenlijk kon.

IMG_0669

Gelukkig maakt ze het in haar 2de figuur meer dan goed en ook der andere 2 figuren gingen netjes waardoor ze een 2de plek op t podium wist te behalen. Na de figuurwedstrijden hadden onze rijdsters even pauze want het was tijd voor de categorie dans.

Na t dansen was t de beurt voor de korte kür van de Promo klasse D

Ingrid Biemans en Dylona van Kaathoven namen deel in deze klasse.

Er werden heel veel rode kaarten uitgedeeld waardoor er een rare puntenverdeling kwam. Echt motiverend was dat niet want beide meiden waren eigenlijk heel erg tevreden over hun eigen gereden kür en baalde dan ook van hun gekregen puntenaftrek.

IMG_0540

Na de korte kuren was het de beur weer aan Chloe Donkers die in de promo B haar kunnen mocht laten zien bij t vrij rijden.

Ze reed haar kür netjes naar eigen kunnen.

Na een lange zit kwamen we eindelijk bij t laatste onderdeel van deze dag. Want voor de dames van de promo D stond nog de lange kür op het programma.

Ook hier vielen af en toe weer die gevreesde kaarten.

Dylona wist met haar lange kür de jury wel te overtuigen en haalde hiermee haar gemiddelde flink omhoog.

 

Uitslagen van deze dag

IMG_0843

Promo B

Chloe Donkers figuren 1 vrijrijden 9 wat in de combinatie een mooie 3de plaats opleverde

IMG_0873

Promo D

Ingrid Biemans vrijrijden 5

Dylona van Kaathoven figuren 2 vrijrijden 2 en ze was de enige die in de combinatie reed waardoor ze dus overtuigend 1 werd.
IMG_0881