R.C. De Oude Molen

RC de Oude Molen is klaar voor het EK

DSC_0194 

 

Op woensdag 29 april vertrekt het EK team naar Bremerhaven. Na het NK in Almere mochten we met 4 onderdelen meedoen. Dus werden er nog wat puntjes op de i gezet.

   6

De voorbereiding is al weken in volle gang, zelfs de buitenbaan is schoongemaakt om al weer vlug buiten te kunnen trainen. Het weer zit mee, dus daar maken de groepen al een paar weken gebruik van.

De Carwash is achter de rug en heeft zijn steentje goed bijgedragen. Vele auto’s hadden de weg naar onze wasstraat aan de Lage Heesweg 1 gevonden. Hiervoor willen wij natuurlijk iedereen heel erg bedanken.

DSC_0199

Volgende week is het dan zover, woensdag ochtend worden de auto’s volgeladen met kostuums, eten, drinken, koffers met kleren en natuurlijk de rolschaatsen. Rijdsters, trainers en begeleiding zijn er klaar voor. En dan!!! kunnen we op weg naar Bremerhaven in Noord Duitsland.

4

Ondertussen heeft het EK team het nog druk met andere zaken. De Teambuilding!!!!! Vorig jaar hadden we het spel Wie is de Mol? Tussen de wedstrijden door werd er druk gezocht naar deze 2 figuren. Iedereen was zo enthousiast dat we dit jaar Seizoen 2 spelen. Met nieuwe spellen en opdrachten. Het spel is zelfs al begonnen. Soms staat de EK App flink te trillen. Dus hou ook tijdens het EK de site en Facebook in de gaten om niet alleen de wedstrijd te volgen maar ook de teambuilding.

 

Op woensdag ochtend is dus het vertrek en hebben we die dag de tijd om de buurt van onze huisjes te verkennen en het spel te spelen.

Op donderdag zijn de trainingen en vrijdag 1 mei begint de wedstrijd. Op deze dag rijden:

IMG_5775

Jeugdteam 1 met Birds of Paradise.

Hierin rijden: Djailey Habraken, Claudia Kantelberg, Lisanne Kanters, Michelle de Koning, Janne van Lieshout, Floortje van Oss, Kimberly van Schijndel, Lianne Wijgergangs en Julia van Zutven. Reserve: Chloë Donkers

Trainers: Ilona Teunissen en Marlou van der Walle.

 IMG_6525

Het Jeugd Kwartet 1 rijdt Yellow Cab!

Hierin rijden: Janne van Lieshout, Lianne Wijgergangs, Djailey Habraken en Floortje van Oss. Reserve: Kimberly van Schijndel

Trainers: Femke van Rosmalen en Sandra Gordijn.

 DSC_0042

De Kleine Groep rijdt Art of Painting!

Hierin rijden: Birgit van Berlo, Ingrid Biemans, Irene van den Eijnde, Djailey Habraken, Dylona van Kaathoven, Janne van Lieshout, Imke Vries, Esmee Wernsen, Shirley Westhoff, Lianne Wijgergangs. Reserve: Julia van Zutven en Claudia Kantelberg.

Trainers: Marcel Wijgergangs, Yvonne van Zutven en Ilona Teunissen.
IMG_6047

Op zaterdag 2 mei rijdt het kwartet.

Het kwartet 1 rijdt The Essence of Baby Jane

Hierin rijden mee Shirley Westhoff, Birgit van Berlo, Irene van den Eijnde en Esmee Wernsen. Reserve: Imke Vries

Trainers: Yvonne van Zutven en Marcel Wijgergangs.

 

Ook rijden op vrijdag de jeugdgroepen Formatie en op zaterdag de Grote Groepen en Formatie. Dit is altijd erg mooi en indrukwekkend om naar te kijken.

 

Klik voor het volledige programma
Timetable_Comp

Als er een livestream is komt de link hier op de Site en Facebook te staan.

 

Wij wensen het team van RC de Oude Molen heel veel succes en vooral ook veel plezier toe tijdens het EK Show & Precision in Bremerhaven.