R.C. De Oude Molen

RC De Oude Molen verkoopt pioenrozen

 

Vrijdag 2 juni tussen 17.30 en 21.00 uur gaan onze leden van op pad om, huis aan huis, pioenrozen te verkopen. Deze prachtige, grote en in dit geval rode rozen worden in bosjes van 5 stuks aangeboden. Voldoende om een mooie vaas te vullen en tevens sponsort u hiermee de vereniging om een aantal intensieve trainingsdagen mogelijk te maken.

Na de mooie resultaten op het afgelopen NK Show rijden in januari met enkele 3e, een mooie 2e en natuurlijk een schitterende 1e plaats in verschillende disciplines, wilden we ook dit jaar weer een aantal intensieve trainingsdagen organiseren, waarin teambuilding en trainingen centraal staan. Veel Rolschaatsen op een grote baan, workshops en trainingen die betrekking hebben op zelfvertrouwen, inlevingsvermogen en samenwerking. Dit alles om als team nog beter uit de verf te komen bij het show rijden. Aan dit alles hangt natuurlijk een kostenplaatje. Aangezien onze leden dit toch grotendeels uit eigen zak moeten betalen kan het verkopen van pioenrozen de kosten wat verlichten.

Dus op vrijdag 2 juni gaan een aantal leden van onze wedstrijdgroep op pad door Beek en Donk om deze pioenrozen te verkopen. Gaat de deurbel op 2 juni, doe vooral open en koop een of meerdere bosjes rozen, waarmee u uw huis en uw humeur weer helemaal in de zomerstemming brengt!