R.C. De Oude Molen

Teambuilding voor EK 2014 in Almere

  DSC_0012      

Op zaterdag 19 april was er in onze hal een teambuilding voor het EK team, zowel rijdsters als trainers en begeleiding waren aanwezig deze middag.
DSC_0003   DSC_0005

Iedereen kwam om 16.15 uur met tassen, kratten en schalen met allemaal lekker eten naar de hal. Er waren verschillende gerechten van hete kip met rijst, courgette schotel, hartige taart, salades, gehaktballetjes en lekkere wraps, voor ieder wat wils. Ook de nagerechten mochten er zijn, appelflappen, kitkattaart, aardbeienkoeken en een versierde cake. Zelfs een grote bonk chocola waar je met een mes een stuk vanaf moest snijden.

Tijdens een pauze werden er allerlei leuke spelletjes gedaan, met vele hilarische momenten, zoals je op de foto’s kunt zien (niet alles was geschikt voor de site). Samenwerken ging erg goed vandaag dus dat zal met het EK ook wel goedkomen.
DSC_0076   DSC_0179

DSC_0055   DSC_0153

Als het volgende week met het EK net zo gezellig wordt als vandaag dan komt het helemaal goed. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in.

Woensdag om 13.00 uur vertrekt het team naar Almere en komen zaterdag avond weer terug. In die tussentijd zullen wij jullie op de hoogte houden via Facebook, Twitter en natuurlijk hebben we een dagelijkse update ergens in de avond op de site.

DSC_0038  DSC_0142