R.C. De Oude Molen

Teambuilding

IMG_4744

Vandaag is er weer hard gewerkt op de rollerhal. Er werd getraind, de omranding van de buitenbaan werd schoon gemaakt en de werkgroep was aanwezig om met de rijdsters te beginnen aan een heus project voor de kerstshow.
IMG_4735   IMG_4739

Om 10:00 werd er al gestart met de trainingen voor de kerstROLLERshow. Iedereen was dan ook al vroeg aanwezig, het zou een lange dag worden want naast de trainingen hadden de dames tussendoor ook hun teambuildings middag. Om 13:00 hadden we een goed verzorgde lunch in de kantine met lekkere verse broodjes met knakworst of kaas of…. enz. enz. Na de lunch werd er begonnen met de Teambuilding. Samen met een paar leden van de werkgroep werd er buiten, want het was immers schitterend weer, keihard gewerkt. De opdracht was om een 70 tal dozen zwart te schilderen aan 3 zijden. Verf, verf rollers, kwasten, alles was aanwezig. Om 13:45 werd er gestart met schilderen. De eerste groep van 15 meiden vlogen naar buiten om te beginnen, de ene met verfkwast de ander met verfroller. Binnen no time waren er al een paar dozen klaar, we konden ze niet bijhouden. Heel gemotiveerd en ook nog netjes, met wat gein onder elkaar ging het echt super. Door het mooie weer waren de dozen natuurlijk ook zo droog zodat wij ze weer in de hal terug konden leggen om ze daar op te stapelen. Al snel volgde de tweede en de derde groep en ook zij waren super gemotiveerd en gingen aan de slag. Al snel zaten we zonder dozen dit hadden we natuurlijk niet verwacht want het waren echt grote stapels die we voorbereid hadden.
IMG_4728   IMG_4730

 

Er zat niets anders op, we moesten weer gaan plakken zodat de dames weer verder konden schilderen. Nog twee, drie extra stapels en toen was het op en trouwens er moest ook weer getraind worden. Ondertussen raakte Esmee nog geblesseerd door het omvallen van een schraag boven op haar voet nu maar hopen dat het niet al te ernstig is, hier zijn we natuurlijk niet blij mee. En Dylona die vorige week een operatie heeft ondergaan was ondanks dat ze niet mee kon trainen toch aanwezig en heeft ook enkele dozen mee geschilderd.

IMG_4741  IMG_4747

Tijdens dit verhaal wat we vanmiddag zo allemaal hebben gedaan is Ton Donkers de hele dag bezig geweest met zijn hoge druk reiniger en zijn speciale “ hogedrukreinigerspak ” met de omheining van de buitenbaan. Dit is echt zoals ze dat zeggen “ a hell of a job “ want dit hek is zo’n 14 jaar geleden voor de laatste keer behandeld geweest hebben we ons laten vertellen. Ton is enige tijd geleden begonnen met de bankjes die er weer super uitzien en nu is de omheining aan de beurt. Eerst afspuiten om het vervolgens weer van nieuwe lak te voorzien en de planken opnieuw in de olie te zetten.
IMG_4742

Wij zijn er natuurlijk erg blij dat hij dit wil doen en trots zijn we natuurlijk op al onze vrijwilligers die altijd klaar staan, net zoals onze rijdsters die vandaag super goed geholpen hebben zodat er voor ons weer een beetje tijd vrij gemaakt is om te kunnen bouwen aan andere attributen voor de kerstshow.

Wij willen daarom ook iedereen bedanken die vandaag geholpen hebben het was voor ons in ieder geval een heel fijn en geslaagde Teambuildings middag.

Groeten,

Johan en Reginald