R.C. De Oude Molen

Voorbereiding zomershow in volle gang

In de rollerhal wordt druk getraind voor de zomershow op 22 juni. Er wordt in groepjes geoefend. Vandaag ben ik er om eens wat kennis te maken met de personages.
foto 1

Ik zie Noah, Anouk v.d. Akker, Anne v.d. Aa, Cloë de Ridder en Anne van Melis druk schaatsen op de baan. Ze schaatsen op een heel gezellig lied, na afloop vraag ik de dames wie ze zijn in de musical en wat het verhaaltje achter deze scene is.
DSC_0347

Anne van Melis vertelde dat zij Grimaldini speelt in de musical, Grimaldini is een slechte man die kinderen meelokt met een mooi verhaal over snoepjesland, waar heel veel lekkers is en waar je altijd kan spelen.

Noah, Anouk, Anne en Cloë zijn op dat moment de hulpjes van Grimaldini. Zij weten nog niet dat zij straks, eenmaal aangekomen in snoepjesland, niet meer naar huis kunnen en moeten gaan werken voor Grimaldini.

DSC_0366

 

Dan komen Daantje, Elisabeth en Danique op de baan en zij schaatsen op een nummer waarin in telkens hoor TE KOOP, TE KOOP!! Dus vraag ik aan hun “wat is er dan te koop”?

Daantje verteld dat Pinokkio te koop is. Daantje  speelt Fox en Elisabeth speelt Trot. Zij willen Pinokkio verkopen aan de circus directeur Raoul, deze wordt gespeeld door Danique. Ze vertellen tegen Raoul dat ze een houten pop hebben die kan dansen zonder touwtjes. Daar heeft de circus directeur natuurlijk wel oren naar.

DSC_0365

Ik ben benieuwd hoe dit allemaal afloopt. Ik denk dat ik regelmatig ga kijken op dinsdag en kennis ga maken met de andere personages. Misschien kom ik Pinokkio zelf nog wel tegen of Gepetto en Japie Krekel, ik geloof wel dat ik uit moet kijken voor de walvis, want die schijn ook nog ergens rond te zwemmen.

Tot de volgende keer.