R.C. De Oude Molen

Voortrollend op weg naar KerstROLLERshow 2012

Nog 2 dagen en het is eindelijk tijd voor een superfantastische megageweldige KerstROLLERshow 2012 van RC De Oude Molen. 
regelmatige een update van de megaverbouwing!!

Donderdagochtend 13 december nam RC De Oude Molen bezit van de sporthal. Rond een uur of acht in de ochtend klonk het startsignaal, de deuren open, en de grote verbouwing kon beginnen. Eerste karwei: alles naar binnen en vooral die o zo belangrijke demontabele parketvloer waar onze Kunstrolschaatsers straks een geweldige Show op gaan rijden. Het gaat voortvarend/voortrollend dankzij de jarenlange ervaring die de mensen inmiddels al in de vingers hebben.


Het leggen van de parketvloer is een flinke klus. We zijn dan ook heel erg blij met de hulp van de leerlingen van het Commanderij College. Gehuld in prachtige schoolshirts kwamen de jongens om eens flink de armen uit de mooie mouwen te steken. Bij de eerste stukken was het nog even zoeken, van hoe werkt dat nu, maar al snel kregen ze de smaak te pakken. Stuk voor stuk werken de jongens de vloerdelen in elkaar. Dat wordt een supermooie rollerbaan!

Na alle bedrijvigheid bekeken te hebben is er om tien uur maar één conclusie mogelijk:
Het gaat weer lekker in D’n Ekker! Het tempo zit er goed in, samenwerking is prima. Kortom dat wordt een prachtig rolschaatstheater.

Straks kijken we verder…

update 16.00uur

Zodra de eerste meters lagen konden de theatermeesters beginnen met het binnensjouwen van de zware onderdelen van ons eigen theater. Alle delen van de zware stalen constructie werden met vereende krachten naar binnen gedragen en strategisch neergelegd.

Na een dag hard werken wordt er in de Rollerhal even lekker gegeten, gekletst en gegrapt. Waarna de ploeg weer richting D’n Ekker vertrekt. In de avondploeg ook veel “verse” vrijwilligers. Dat komt goed van pas, want er wacht nog een stukje vloer. Het gaat goed, dus we kunnen weer zeggen,
Het gaat weer lekker in D’n Ekker!

Straks kijken we verder…

van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat rolde het lekker in D’n Ekker

Er is enorm veel werk verzet, een dik vet applaus voor alle harde werkers van gisteren!

Het gaat weer lekker in D’n Ekker! Het tempo zit er goed

Straks kijken we verder…

De KerstROLLERshow van RC De Oude Molen wordt zeker fantastisch, dat wil je niet missen! Gezien alle voorbereidingen van het afgelopen jaar. De supertrainingen van prachtige nummers die alle Kunstrolschaatsers op de baan gaan brengen.

Heb je je toegangskaarten al in huis???

Hier nog wat informatie over de kaartverkoop:
Er zijn nog kaarten te koop voor de voorstellingen. Tot en met vrijdagochtend zijn ze gemakkelijk te koop bij de voorverkoopadressen en anders via de online bestel formulier op de site ( de kaartjes liggen dan klaar bij de kassa)
Met vragen kunt u contact opnemen met Ingrid: 06-20203383