R.C. De Oude Molen

WEDSTRIJD JONG TALENT CUP Valkenswaard 19-09-2015

!cid_30C798F7-4535-4297-97DE-AB358EA17740      

Na 6 weken rust in de zomervakantie hadden de rijdsters van RC De Oude Molen 3 weken de tijd om zich voor te bereiden op de Jong Talent Cup in Valkenswaard. Er werd hard gewerkt om alle kuren weer goed te laten lopen en vanmorgen om 09.10 uur begon de wedstrijd met figuren. Danique en Anouk kwamen uit in de categorie pupillen/Nationaal C, ze hebben allebei 2 goede figuren gereden.

Uitslag pupillen/Nationaal C:

Figuren

Danique de Groot           5e

Anouk Verbugt                6e

jong%20talent

IMG_7361

Daarna was het de beurt aan de pre-pupillen/Nationaal B, ook daar werd goed gereden. In deze klasse kwamen maar liefst 7 rijdsters voor onze club uit. Dit waren Laura, Ilse, Saar, Marit, Joni, Eline en Isa. Hier en daar wat zenuwen maar dat hoort er nou eenmaal bij. Iedereen wist de kür goed uit te rijden en er werd naar tevredenheid gepresteerd.

Uitslag Pre-pupillen/Nationaal B

Vrijrijden

Saar Willems                     7e

Joni Toelen                        11e

Laura Jacobs                      12e

Ilse van Melis                    13e

Eline Verboven                16e

Isa Smits                             19e

Marit vd Kerkhof             20e

IMG_7303

Na de prijsuitreiking van de figuren en de pre-pupillen/Nationaal B vrijrijden, kwamen de rijdsters van de pupillen/Nationaal C aan zet. Daar was de inhoud van de kür weer wat moeilijker qua sprongen en passen, er werd goed gereden door Lana, Danique en Anouk.

Uitslag pupillen/Nationaal C:

Vrijrijden

Lana Raaijmakers            8e

Danique de Groot           10e

Anouk Verbugt                14e

IMG_7322

 

Als laatste waren de kuren van de rollrinckels/nationaal A aan de beurt, daarin kwamen Laura en Naila uit voor de oude molen. Zij reden hun kür met veel vaart en uitstraling en dat werd dan ook beloond met  2 podium plaatsen.

Al met al waren de trainsters van de oude molen zeer tevreden met de behaalde resultaten en kon je zien dat de rijdsters allemaal hard vooruit waren gegaan. Nu weer de hele winter trainen om volgend jaar weer mooie kuren op de wedstrijden te laten zien.
IMG_2241

Rollrinkels/Nationaal A

Vrijrijden

Laura van Zelst                 2e

Naila Raaymakers           3e

IMG_2240