R.C. De Oude Molen

Woensdag 4 mei 2016

DSC_0412
Alweer de laatste dag vandaag. We moesten wat vroeger uit de veren want er moest opgeruimd worden. Tassen inpakken, bed afhalen en kamer opruimen. Dan nog eten en dan weer in de auto om naar de sporthal te gaan voor de laatste schaatstraining.
Vandaag waren de kwartetten, kleine groep, jeugdteam aan de beurt. De grote groep reed een paar keer het nummer. Tussen het schaatsen door moesten de restjes nog opgegeten worden.

DSC_0337   DSC_0360

Fiorella deed nog wat ballet oefeningen om de stabiliteit en de houding te verbeteren.
Om 13.50 werden de schaatsen uitgedaan en de trainingspakjes omgewisseld voor de kleding voor de fotoshoot met Ilona, ook aan de make-up en de haren werd de nodige aandacht besteed.
DSC_0379
Rond 14.30 zaten we in de auto op weg naar de Loonse en Drunense Duinen. Daar werden alle wedstrijdgroepen op de foto gezet door Ilona. Het weer was prachtig, de zon, mooie stapelwolken, een prachtige omgeving en een mooie groep mensen. De ideale ingrediënten voor prachtige foto’s.
Om 15.30 uur stond iedereen op de foto en werd er nog een groepsfoto van de hele groep incl. begeleiding gemaakt en konden we richting Beek en Donk. Daar werden we weer verwelkomt door ouders die na 5 dagen hun kinderen weer mee naar huis konden nemen.
Het was een hele leuke week waar we met zijn allen ook heel veel geleerd hebben, zowel op schaatsgebied als het omgaan met elkaar in een groep.
Ik wil daarom alle rijdsters en begeleiding bedanken voor hun inzet en inbreng de afgelopen 5 dagen. Ik vond het een zeer geslaagde week.
groetjes Marion van Lieshout