R.C. De Oude Molen

Workshop kunstrolschaatsen

Op woensdag 27 maart organiseerde de Petrus Dondersschool uit Gemert een crea – ochtend. Tijdens deze ochtend konden de kinderen van deze school kennis maken met allerlei verschillende activiteiten of sporten. Zo konden de kinderen kiezen uit het maken van een zeepketting, bloemschikken, schilderen, timmeren, boksen, scouting, brandweer enz.


Marloes Kluijtmans werkt op de Petrus Dondersschool en werd door de school benaderd om een workshop kunstrolschaatsen te geven. Samen met trainster Yvonne Westhoff werd er op de Petrus Dondersschool een workshop van één uur gegeven. De kinderen kregen echte kunstrolschaatsen aan en leerde de beginselen van de sport.


Op deze manier hadden de kinderen de mogelijkheid om op een leuke manier kennis te maken met onze sport.
De groep bestond uit 11 kinderen in de leeftijd van 8 tot 10 jaar. Er werd volop gerolschaatst en natuurlijk ook gevallen, want dat hoort erbij! Maar gelukkig zit Daantje Romonesco ook op de Petrus Dondersschool, dus die kon Marloes en Yvonne goed helpen. Daantje mocht ook veel ‘trucjes’ voor doen, zodat de andere kinderen ze na konden doen. Daantje kon zelfs al heel goed lesgeven! Goed gedaan hoor!

 Na afloop waren alle kinderen erg enthousiast. De kinderen hebben allemaal een kaartje mee gekregen met gegevens van de club en een flyer van de Skateswing. Een goede manier om reclame te maken voor onze club!
Mochten er meerdere scholen zijn die een crea – ochtend of doe dag organiseren, dan vind ik het leuk om een steentje bij te dragen, want ik promoot onze sport graag!


Ik wil graag de mensen bedanken van wie ik rolschaatsen heb mogen lenen waardoor deze workshop mogelijk was. Yvonne, Cor, Jouandi en Marion bedankt! Yvonne nogmaals bedankt voor het meehelpen.

 Groetjes, Marloes.

 

Lieve juf Marloes en Yvonne

Bedankt voor het meedoen aan de workshop rolschaatsen.
Het was hartstikke leuk!
We vonden het leuk om visjes te maken en de ooievaar na te doen.
Daantje vond het leuk om alles voor te doen.
Jaimy en Sharisa vonden het in het begin een beetje moeilijk en later ging het steeds makkelijker
We zouden het allemaal nog wel eens vaker willen doen.

Groetjes Daantje, Jaimy en Sharisa


 


Lieve juf Marloes en Yvonne.

Bedankt voor het meedoen aan de workshop rolschaatsen.
Het was fantastisch! Zo leuk dat iedereen naar me toe kwam.
‘Wat was het leuk Daantje’, zei iedereen tegen mij. En ik zei; ‘leuk he!’
Ik zou het nog wel eens willen doen, zooooo leuk was het en iedereen vond het zo fantastisch.
En echt bedankt.

 Flinke groet van Daantje.