R.C. De Oude Molen

Zomershow ‘Van muziek ga je dromen’

Op zondag 9 juli is het weer zover: de jaarlijkse zomershow van RC de Oude Molen. Deze show wordt gereden door onze jongste leden, tot ongeveer 10 à 11 jaar.
Ieder jaar zetten zij ondanks hun jonge leeftijd een spetterende show neer. Dit vergt heel veel training en voorbereiding want we willen dat alles klopt. Niet alleen het decor, maar ook het samenspel, de mimiek en natuurlijk het schaatsen moet worden afgestemd op elkaar. Voor de jonge meiden vergt het veel discipline, want er moeten heel veel nummers worden ingestudeerd.
Al vele thema’s passeerden de revue. Van sprookjes en musicals tot een reis om de wereld. Vorig jaar werd er nog een Ode aan K3 gebracht, waar vele hits van dit drietal naar voren kwamen. Het was een spetterende show.
Ook dit jaar zal het een muzikaal spektakel worden. ‘Van muziek ga je dromen’ luidt dan ook de titel. Veel verschillende muziekstijlen komen aan bod. Zo is er blues te horen, klassieke muziek, maar ook reggae. Ook komen er verschillende bekende artiesten optreden. Zo is Elvis Presley aanwezig, maar ook ABBA en een gospel koor. Kortom; het wordt één groot feest. Wil jij onze jongste leden zien schitteren op rolschaatsen? Kom dan 9 juli kijken!

Er zijn 2 shows, namelijk om 13.00 en om 16.00 uur. De entree bedraagt €5,00.
Kaarten zijn te bestellen op het volgende mailadres: kaartverkoop@rcdeoudemolen.nl.
Op dinsdag tussen 18.30 en 19.15 en op vrijdag tussen 18.00 en 19.00 is Ilse van Ham aanwezig in de kantine op de rollerhal, bij haar kun je kaartjes kopen en/of ophalen.