R.C. De Oude Molen

100ste SkateSwing een groot succes!

dsc05458
Zaterdag 29 oktober was de 100ste SkateSwing voor RC de Oude Molen. Deze SkateSwing stond geheel in het teken van Halloween. Een flink aantal vrijwilligers en rijdsters waren de hele dag in touw om de rollerhal in sfeer van Halloween te brengen. Er werden pompoenen uitgesneden, spookjes gemaakt en versieringen aangebracht in de hal.
dsc05353

Om 18.30 stonden de eerste gasten al aan de ingang, deze keer moesten ze toch echt even wachten tot 19.00 uur. Buiten groeide de rij en om 19.00 mocht dan iedereen naar binnen. Ruim 150 kinderen kwamen naar de rollerhal, een aantal geheel in stijl. Ook een aantal vrijwilligers waren verkleed er schaatsten zelfs twee heksen rond.
Het was een gezellige drukte in de hal maar ook in de kantine. Er was een schminkhoek ingericht waar de kinderen zich konden laten schminken, hier werd druk gebruik van gemaakt. Gaandeweg de avond verschenen steeds meer kinderen met mooie creaties op hun gezicht. Vanwege het jubileum werden ook de ouders verwend, er was wat lekkers bij de koffie en er werd met een hapje rondgegaan.
dsc05373
Het bestuur van RC de Oude Molen had ook een verassing voor Marcel en Marcel, de SkateSwing kreeg een waardebon van € 250.00.
Burgemeester Frank van der Meijden en zijn vrouw brachten ook een bezoekje op deze speciale SkateSwing en overhandigde namens RC de oude Molen een leuk presentje voor alle kinderen en de vrijwilligers van de SkateSwing. Hij vertelde dat hij het een geweldig leuk evenement vond voor de jeugd. De kinderen konden een lichtje ophalen bij de bar, wat een leuk effect gaf in de hal. De kinderen vermaakte zich uitstekend op hun skeelers en rolschaatsen.
dsc05406 dsc_0503
De schaatsende heksen hadden de hele avond goed rondgekeken wie het mooist verkleed was. Zij hadden om 20.30 hun keuze gemaakt. De winnaars kregen een SkateSwing kaart en mogen dus een volgende keer gratis onze SkateSwing bezoeken.
Ook bracht radio Kontakt en De Mooi Laarbeek krant een bezoek. Door de fotograaf van de Mooi Laarbeek krant zijn er foto’s gemaakt, deze kun je bekijken op www.mooilaarbeek.nl
Het was een zeer geslaagde avond en ik wil dan ook ouders, kinderen en alle vrijwilligers bedanken voor deze supergezellige avond. Hopelijk zien we vele van jullie terug op een van onze volgende SkateSwing avonden.
Foto’s van deze avond kun je vinden onder het kopje foto’s.

dsc05475 dsc_0495 dsc_0498