R.C. De Oude Molen

16 april autowasstraat voor een trainingskamp

autowassen

Zaterdag 16 april wordt de Lage Heesweg veranderd in een autowas-straat. Vele leden van RC de Oude Molen staan met emmers sop, hogedrukreinigers en droogdoeken paraat om flink wat auto’s super schoon te wassen. Steun onze sporters en breng een bezoekje aan deze Carwash!
autowassen

Vorige jaren waste onze leden uw auto voor deelname aan het EK Show rijden. Dit jaar hebben we besloten om geen deel te nemen aan dit kampioenschap maar een trainingsweekend te organiseren. Teambuilding en trainingen staan dit jaar centraal. Veel Rolschaatsen op een grote baan, workshops en trainingen die betrekking hebben op zelfvertrouwen, inlevingsvermogen en samenwerking. Dit alles om als team nog beter uit de verf te komen bij het show rijden. Aan dit alles hangt natuurlijk een kostenplaatje. Aangezien onze leden dit toch grotendeels uit eigen zak moeten betalen kan het wassen van uw auto de kosten wat verlichten.
can-stock-photo_csp15489650

De Carwash gaat zaterdag 16 april om 10.00 uur open. Tot 16.00 uur kunt u met uw auto terecht.

Voor €6,50 wordt uw auto van de buitenkant prachtig schoon gesopt, afgespoten en gedroogd.

Terwijl de dames en enkele heren met uw auto aan de gang gaan, hoeft u zich niet te vervelen. In de kantine kunt u een kopje koffie of thee kopen, en ondertussen even kijken naar de trainingen die die dag op de baan plaats vinden.
can-stock-photo_csp15492047

Onze rijdsters, trainers, begeleiders en een aantal ouders zien u graag verschijnen bij onze Carwash.

Namens de hele ploeg, en uw auto: Alvast bedankt voor uw bezoek aan de autowas-straat van RC De Oude Molen.