R.C. De Oude Molen

Wedstrijd 19 maart

groepsfoto pre-pupil A-B-C en Pupil A-B groepsfoto Rolrinkel A-B en Pupil C       

Zaterdagochtend was er voor de Rolrinkels A en B geen tijd om uit te slapen. Ze werden om 9:35 al op de baan in Valkenswaard verwacht om te gaan inrijden. In deze klasse reden, Dieneke, Pim, Jelilly en Fenne mee. Voor hen was het hun eerste wedstrijd. Ze vonden het spannend, omdat ze nog nooit alleen voor zoveel mensen hadden gereden. Ondanks de zenuwen hebben Dieneke, Jelilly en Fenne super netjes gereden. Ze vonden het zo leuk dat ze nog een keer wilden. Pim heeft haar kür helaas niet gereden, omdat ze het te spannend vond. Uiteindelijk behaalde Jelilly de 7e plaats, Fenne de 11e plaats en Dieneke werd 24e in deze klasse. Hartstikke netjes voor een eerste wedstrijd!
IMG_3334

Daarna was het de beurt aan Lana, die als enige van onze club reed bij de Pupillen C. Lana reed een nette kür en haar trainster Sandy was ook zeer tevreden. Hiermee behaalde Lana de 5e plek.

De meiden waren zelf ook blij met hun resultaten en konden met een gerust gevoel naar huis.
IMG_3332

Om 14:50 begon de wedstrijd voor de Prepupillen C. Danique mocht al als 5e van deze groep rijden. Zij was erg zenuwachtig, want voor haar was het ook haar eerste wedstrijd. Ze was nog niet zo ervaren als haar tegenstanders. Toch heeft ze een nette kür neergezet. Helaas is ze door de spanning een element vergeten en daardoor waren de punten wat minder. Danique eindigde als 29e. Daarna was het de beurt aan Daantje. Zij heeft haar kür heel goed gereden en daar was ze het gelukkig zelf ook mee eens. Daantje eindigde als 8e in deze klasse. Ook Elisabeth reed in deze klasse, met heel veel inleving in haar passen heeft zij ook een mooie kür laten zien en heeft hier uiteindelijk een 24 plaats mee behaald.
IMG_3331

Bij de prepupillen A/B was het aan Ilse om het spit af te bijten, zij mocht als eerste rijden en heeft een nette kur laten zien. Hiermee heeft ze een 8ste plaats weten te behalen. Marit, Isa, Laura en Gwen volgden. Voor Gwen was het ook de eerste wedstrijd, ze vond het heel spannend maar heeft uiteindelijk een hele goede eerste wedstrijd gereden. Gwen was uiteindelijk als 12de geëindigd. Marit, Isa en Laura waren alle drie ook sterk voor de dag gekomen met een mooie kür en nette sprongen, hiermee behaalde Laura een hele knappe 5de plaats, Marit een mooie 6de plaats en Isa een 15de plaats.

Isa

Saar mocht laat op de middag om iets over zeven gaan inrijden. Ondank dat ze de hele middag vrij was geweest heeft ze zich goed kunnen focussen op de wedstrijd. Saar heeft een nette kür met mooie sprongen gereden, hiermee behaalde ze een 6de plaats.
Gwen

Nadat de prijsuitreiking was geweest zijn alle meiden moe en voldaan van al hun inspanning weer naar huis gegaan. Super goed gereden dames!

Bedankt Liz Style voor de mooie foto’s