R.C. De Oude Molen

24 Februari Bondstest in Mierlo

Djailey, Jolijn, Jill, Noortje,  Lana en Floortje geslaagd !!! gefeliciteerd

 

Om bij het rolschaatsen technische wedstrijden te mogen rijden, moet je geslaagd zijn voor de Bondstest. De behaalde test, in combinatie met je leeftijd bepaald in welke klasse je wedstrijden mag rijden met je Küren en Figuren.

 Heel veel trainen op de technieken en oefenen voor een goede uitvoering. Na heel veel trainingsarbeid komt het steeds dichterbij: de Bondstest. Een wijze, ervaren jury beoordeeld of je er klaar voor bent om in een volgende klasse wedstrijden te gaan rijden. Het begint voor iedereen met de test voor Pre-pupil. Als je daarvoor slaagt mag je zowel wedstrijden Vrijrijden, als Figuren in die klasse. (Je leeftijd bepaalt daarbij of je A of B bent). Vanaf de klasse Pupil moet je zowel een Vrijrijtest, als een Figuurtest afleggen. Zo ook in alle volgende klassen: Aspiranten, Cadetten, Jeugd, Junioren en Senioren. De inhoud van iedere test is steeds moeilijker.

 Aanstaande zondag 24 Februari gaan de volgende leden van RC De Oude Molen proberen de jury te overtuigen dat ze klaar zijn voor de nieuwe klasse:

Dylona, Figuren Jeugd
Djailey, Figuren en Vrijrijden Aspiranten
Jolijn, Vrijrijden Asprianten
Pleun, vrijrijden Pre-pupil
Jill, Vrijrijden Pre-pupil
Noortje, Vrijrijden Pre-pupil
Luna, Vrijrijden Pre-pupil
Daantje, Vrijrijden Pre-pupil 
Anne, Vrijrijden Pre-pupil
Lana,Vrijrijden Pre-pupil
Elisabeth, Vrijrijden Pre-pupil
Floortje van Oss, Vrijrijden Pupil

Klik hier voor het tijdschema

 Allemaal heel veel succes!