R.C. De Oude Molen

testpagina – zonder menubalk

Zomershow 2023 ’s Nachts in het museum

Op zondag 9 juli 2023 is het weer tijd voor onze jaarlijkse zomershow! Alle jeugdleden zijn hier al maanden voor aan het trainen. Er zullen verschillende thema’s aan bod komen wat er allemaal kan gebeuren als het museum in de nacht gesloten is. Onze leden hebben in ieder geval heel veel zin in.

Datum: zondag 9 juli
Tijden: 13:00 en 16:00
Prijs: 6,50
Locatie: Rollerhal Lage Heesweg 1 Beek en Donk

Kaartjes zijn te koop via kaartverkoop@rcdeoudemolen.nl. Vermeld hierbij duidelijk de tijd en het aantal kaartjes.

Hopelijk tot dan!

KerstROLLERshow 2022

Op zaterdag 17 en zondag 18 december 2022 vond eindelijk weer een KerstROLLERshow plaats. Na 2 jaar van afwezigheid was iedereen er helemaal klaar voor! Op donderdag 15 december begonnen de voorbereidingen in Sporthal d’n Ekker.Vele vrijwilligers stond van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat paraat om de sporthal om te toveren tot een theater. De opbouw verliep soepel door de goede voorbereidingen.

Op vrijdag werd ook alle kleding naar de sporthal gebracht. Ook dit verliep soepeltjes. In de sporthal werden al steeds meer details toegevoegd, vele leuke attributen vonden een plaats in het theater. Zaterdagochtend druppelden alle rijdsters binnen om eerst even alle nummers nog door te nemen en te wennen aan de baan. En na al die jaren was dit zeker even wennen. Tussendoor zetten de bouwers de puntjes op de i in het theater. Na een ietwat moeizame training was het tijd voor de generale. Even bekijken of alles loopt en hoeveel tijd onze presentator Marcel Wijgergangs had tussen alle nummers. Het verliep vrij soepel en iedereen was er helemaal klaar voor! Na een lekkere maaltijd in de kantine was het tijd voor de eerste show. Tijdens alle drie de shows zat de zaal goed vol en hebben ruim 1100 mensen kunnen genieten van al het moois! 

De show speelde zich af in een speelgoedwinkel, gebaseerd op de film ‘Jingle Jangle’. Een swingengde opening bracht het publiek alvast in de stemming! 

Espoirgroep 1 – Kameleons

Juniorgroep – Sia

Mini’s – sneeuwpoppen

Senioren – formatie

Middengroep – steampunk

Junior kwartet – artificial intelligence

Senior kwartet – schizofrenie

Hierna kwam de kerstman samen met Janne en Daan. Zij zitten nog te kort onder rolschaatsen om al mee te kunnen doen met de show maar zij mochten wel al een trucje laten zien wat ze hebben geoefend. En daarna mochten ze in de slee zitten. 

Allen – Rendieren

 

Na dit nummer was het tijd voor pauze, waarin lootjes werden verkocht voor een spetterende loterij en om de club te steunen! 

Grote groep – cluedo

 

Mini’s – snoep

Variatiegroep – speelgoed soldaten

Kleine groep – mulan

Middengroep – kerstelfjes

Espoirgroep 2 – Pinguins

Cadet kwartet – nightmare before christmas

 

Duo (Kimberly en Ava) – kerstengelen

Allen – slot

 

We willen alle vrijwilligers bedanken die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt! Het was een super leuk weekend met veel leuke reactie’s. Ook bedankt aan al het publiek wat is komen kijken. Hopelijk zien we ju

llie volgend jaar weer allemaal terug! 

Foto’s zijn gemaakt door Shirley Westhoff Photography

KerstROLLERshow 2022 ‘a Christmas Story’

ZONDAGOCHTEND UITVERKOCHT!

Klik hier om kaartjes te bestellen

Rollerclub De Oude Molen presenteert zaterdag 17 en zondag 18 december met trots weer een unieke editie van de jaarlijkse KerstROLLERshow. Dit spektakel zal plaatsvinden in sporthal D’n Ekker in Beek en Donk.

De voorbereidingen lopen op volle toeren, de rijdsters zijn hard aan het trainen om stuk voor stuk mooie nummers neer te kunnen zetten. Na twee jaar te hebben moeten overslaan vanwege corona, heeft iedereen van RC de Oude Molen nog meer zin om er weer een super show van te maken.  De KerstROLLERshow zal dit jaar in het teken staan van het ultieme kerstgevoel. Vol vaart en ritme wordt u meegenomen naar verschillende kerstsferen, wat zal zorgen voor veel diversiteit en verrassingen en waardoor u in een op en top kerstgevoel komt.

Behalve onze rolschaatssters die u versteld laten staan van de emoties, bewegingen en formaties, zullen onder andere ook het decor, de muziek en de kleding een indruk achter laten. Sporthal D’n Ekker wordt helemaal omgetoverd tot een waar rolschaatstheater geheel in kerstsfeer. Al onze vrijwilligers schrikken echt niet terug van een professionele aanpak. Ongeveer 45 rijdsters uit Laarbeek rolschaatsen mee, zij hebben er al hard voor getraind en het is nu alleen nog maar de laatste puntjes op de i zetten. Dat belooft een waar spektakel, wat u zeker niet wilt missen!

De KerstROLLERshow wordt gereden in de sporthal D’n Ekker, Muzenlaan 2a te Beek en Donk. Voorstellingen zijn op zaterdag 17 december om 19:00 uur en op zondag 18 december om 11:00 (UITVERKOCHT) en 16:00 uur. Kaarten in de voorverkoop kosten €13,50, kinderen tot en met 11 jaar €9,50, deze zijn te bestellen via de website. Na 16 december zijn kaarten te koop aan de kassa voor €14,50.

NK showrijden 2022

Zaterdag 9 april is het eindelijk weer zo ver, na 2 jaar vindt er weer een Nederlands Kampioenschap showrijden plaats. Wij zullen hier aan mee doen met 7 verschillende groepen in alle categorieën:

Junior Kwartet – Symphony

Rijdsters: Saar, Gwenn, Danique, Cloë en Anouk
Trainsters: Shirley en Chloë 

Cadet Kwartet – Coco

Rijdsters: Dieneke, Meike, Ella en Jelilly
Trainsters: Shirley en Chloë 

Kleine groep – This is me

Rijdsters: Michelle, Chloë, Senna, Anouk, Janne, Ingrid, Kimberly, Lisanne, Irene, Cloë en Pleun
Trainsters: Marlou en Irene

Junior Groep – The creation of the madhatter

Rijdsters: Saar, Gwenn, Danique de Groot, Cloë, Danique Gilsing, Anouk, Maria, Jelilly, Eline en Dieneke
Trainsters: Ilona en Marlou

Espoir groep – Een vriend als ik 

Rijdsters: Elize, Lotte, Dieneke, Minthe, Ella, Pim, Brechje, Demi, Marit, Kiki, Meike, Noor, Noralin, Linde en Imke
Trainsters: Lianne, Irene, Michelle en Lisanne

Senior Kwartet – Never Enough

Rijdsters: Irene, Janne, Senna, Kimberly en Chloë
Trainster: Marlou

Grote groep – A Doll’s Biggest Dream

Rijdsters: Irene, Ingrid, Shirley, Lisanne, Senna, Janne, Chloë, Kimberly, Michelle, Anne, Jill, Pleun, Eline, Danique Gilsing, Danique de Groot, Cloë, Maria, Anouk, Saar, Jelilly en Gwenn
Trainsters: Marlou en Ilona

Om 11 uur wordt er ingereden en daarna wordt alles klaargemaakt voor de wedstrijd. Er gaan vele vrijwilligers mee om te helpen schminken, haren doen en aankleden. Om 13.30 start de wedstrijd en om 18.45 is de prijsuitreiking. Het belooft weer een spannende maar vooral ook leuke dag te worden! 

Wij wensen iedereen heel veel succes en plezier! 

 

 

SkateSwings weer van start

Yes, eindelijk kunnen de SkateSwings weer doorgaan met de nieuwe maatregelen. De eerstvolgende SkateSwing zal zijn op 26 maart. Tijd om weer de skeelers en rolschaatsen uit de kast te halen en te genieten van een leuk avondje uit! 

De SkateSwingcard kost 5,95, hiervoor heb je entree, ranja, snack, chips en een ijsje. Onze DJ’s draaien de leukste plaatjes en zorgen voor een te gekke avond! 

Klik hier om kaarten te bestellen