R.C. De Oude Molen

testpagina – zonder menubalk

NK showrijden 2022

Zaterdag 9 april is het eindelijk weer zo ver, na 2 jaar vindt er weer een Nederlands Kampioenschap showrijden plaats. Wij zullen hier aan mee doen met 7 verschillende groepen in alle categorieën:

Junior Kwartet – Symphony

Rijdsters: Saar, Gwenn, Danique, Cloë en Anouk
Trainsters: Shirley en Chloë 

Cadet Kwartet – Coco

Rijdsters: Dieneke, Meike, Ella en Jelilly
Trainsters: Shirley en Chloë 

Kleine groep – This is me

Rijdsters: Michelle, Chloë, Senna, Anouk, Janne, Ingrid, Kimberly, Lisanne, Irene, Cloë en Pleun
Trainsters: Marlou en Irene

Junior Groep – The creation of the madhatter

Rijdsters: Saar, Gwenn, Danique de Groot, Cloë, Danique Gilsing, Anouk, Maria, Jelilly, Eline en Dieneke
Trainsters: Ilona en Marlou

Espoir groep – Een vriend als ik 

Rijdsters: Elize, Lotte, Dieneke, Minthe, Ella, Pim, Brechje, Demi, Marit, Kiki, Meike, Noor, Noralin, Linde en Imke
Trainsters: Lianne, Irene, Michelle en Lisanne

Senior Kwartet – Never Enough

Rijdsters: Irene, Janne, Senna, Kimberly en Chloë
Trainster: Marlou

Grote groep – A Doll’s Biggest Dream

Rijdsters: Irene, Ingrid, Shirley, Lisanne, Senna, Janne, Chloë, Kimberly, Michelle, Anne, Jill, Pleun, Eline, Danique Gilsing, Danique de Groot, Cloë, Maria, Anouk, Saar, Jelilly en Gwenn
Trainsters: Marlou en Ilona

Om 11 uur wordt er ingereden en daarna wordt alles klaargemaakt voor de wedstrijd. Er gaan vele vrijwilligers mee om te helpen schminken, haren doen en aankleden. Om 13.30 start de wedstrijd en om 18.45 is de prijsuitreiking. Het belooft weer een spannende maar vooral ook leuke dag te worden! 

Wij wensen iedereen heel veel succes en plezier! 

 

 

SkateSwings weer van start

Yes, eindelijk kunnen de SkateSwings weer doorgaan met de nieuwe maatregelen. De eerstvolgende SkateSwing zal zijn op 26 maart. Tijd om weer de skeelers en rolschaatsen uit de kast te halen en te genieten van een leuk avondje uit! 

De SkateSwingcard kost 5,95, hiervoor heb je entree, ranja, snack, chips en een ijsje. Onze DJ’s draaien de leukste plaatjes en zorgen voor een te gekke avond! 

Klik hier om kaarten te bestellen

19 december 2021

Afgelopen weekend zou eigenlijk onze jaarlijkse KerstROLLERshow plaatsvinden. Helaas was deze vorige maand al geannuleerd vanwege de maatregelen. Als alternatief wilden we zondagochtend een kerstnummer uitvoeren met alle leden en deze opnemen als kerstgroet naar al onze bezoekers, maar helaas werd hier zaterdagavond een streep door getrokken vanwege de lockdown 😓
Om toch nog iets te kunnen doen voor onze leden was er zondagochtend een klein momentje buiten bij de rollerhal met de kerstman in de slee 🤶. Iedereen ontving een kleine attentie in de vorm van een kerstbal met rolschaatsen en konden op de foto met de kerstshow, super leuk, vooral voor de jongste leden! 


Ook was er nog een kleine attentie voor al onze kampioenen die een podiumplaats hebben gehaald bij de NK of NRB 🏆Radio Kontakt was hierbij aanwezig en heeft opnames gemaakt en interviews gehouden die worden uitgezonden.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen, op naar een mooi nieuw jaar! 🎄🎇

KerstROLLERshow 2021 afgelast

Nadat de KerstROLLERshow van 2020 was geannuleerd vanwege Corona, zijn alle leden en vrijwilligers van RC de Oude Molen al vanaf het begin van dit jaar druk bezig met de voorbereidingen voor de KerstROLLERshow van 2021. Heel lang leek het erop dat het dit jaar toch echt door zou gaan, tot afgelopen persconferentie. Helaas nemen de positieve besmettingen hard toe en zijn er al veel maatregelen getroffen die ook RC de Oude Molen raken. Het organiseren van een veilig en maatschappelijk verantwoord evenement is nu erg moeilijk, daarom is helaas de keuze gemaakt dat het dit jaar niet door kan gaan. Ook met het vooruitzicht dat er een grote kans is dat de maatregelen nog verder aangescherpt gaan worden.

Het was een ontzettend moeilijke keuze om dit te beslissen, maar helaas wel de juiste keuze voor nu. De veiligheid van de rijdsters, vrijwilligers en bezoekers staat voorop en het risico is op dit moment te groot, hoe spijtig dat ook is.

Iedereen die een kaartje heeft gekocht krijgen het geld terug, hier ontvangen zij deze week bericht over.

Kaartverkoop KerstROLLERshow ‘a Christmas Story’ van start

Rollerclub De Oude Molen presenteert zaterdag 18 en zondag 19 december met trots weer een unieke editie van de jaarlijkse KerstROLLERshow. Dit spektakel zal plaatsvinden in sporthal D’n Ekker in Beek en Donk.

De voorbereidingen lopen op volle toeren, de rijdsters zijn hard aan het trainen om stuk voor stuk mooie nummers neer te kunnen zetten. Na een jaar te hebben moeten overslaan vanwege corona, heeft iedereen van RC de Oude Molen nog meer zin om er weer een super show van te maken.  De KerstROLLERshow zal dit jaar in het teken staan van het ultieme kerstgevoel. Vol vaart en ritme wordt u meegenomen naar verschillende kerstsferen, wat zal zorgen voor veel diversiteit en verrassingen en waardoor u in een op en top kerstgevoel komt.

Behalve onze rolschaatssters die u versteld laten staan van de emoties, bewegingen en formaties, zullen onder andere ook het decor, de muziek en de kleding een indruk achter laten. Sporthal D’n Ekker wordt helemaal omgetoverd tot een waar rolschaatstheater geheel in kerstsfeer. Al onze vrijwilligers schrikken echt niet terug van een professionele aanpak. Ongeveer 45 rijdsters uit Laarbeek rolschaatsen mee, zij hebben er al hard voor getraind en het is nu alleen nog maar de laatste puntjes op de i zetten. Dat belooft een waar spektakel, wat u zeker niet wilt missen!

De KerstROLLERshow wordt gereden in de sporthal D’n Ekker, Muzenlaan 2a te Beek en Donk. Voorstellingen zijn op zaterdag 18 december om 19:00 uur en op zondag 19 december om 11:00 en 16:00 uur. Kaarten in de voorverkoop kosten €13,00, kinderen tot en met 11 jaar €9,00, deze zijn te bestellen via de website. Vanaf half november zijn de kaarten ook te koop bij de 4 seizoenen in Beek en Donk. Na 17 december zijn kaarten te koop aan de kassa voor €14,00.

Toegang alleen mogelijk met een geldig coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs, mocht de show onverhoopt niet doorgaan krijgt u het volledige aankoopbedrag terug.