R.C. De Oude Molen

testpagina – zonder menubalk

SkateSwings weer van start!

 

Volgende week zaterdag, 25 september, is het weer tijd voor onze SkateSwing! Eindelijk na 1,5 jaar weer tijd voor een feestje! 🥳 Wij hebben er ontzettend veel zin in om er een super gezellige avond van te maken!

LET OP: vanaf 13 jaar is een geldige CoronaCheck + identiteitsbewijs verplicht. Ook voor ouders die in de kantine zitten.
Graag vooraf kaarten bestellen via de site: www.rcdeoudemolen.nl

Hopelijk zien we volgende week weer veel blije kinderen op hun rolschaatsen/skeelers die zin hebben in een feestje! 🎉

Klik hier om kaarten te bestellen

 

Sponsoractie Plus van Balkom

Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je bij PLUS Van Balkom in Beek en Donk sponsorpunten die geschonken kunnen worden aan ons! Zo kunnen wij een mooi bedrag ontvangen voor onze clubkas! Jij helpt toch ook mee?!
Zo werkt het:
– Bij elke 10 euro en geselecteerde actieproducten ontvang je een sponsorpunt
– Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten
– Klik op RC de Oude Molen, vul je unieke code in en activeer!
– Digitaal sparen is ook mogelijk via de PLUS app!
– Hoe meer sponsorpunten worden geactiveerd op onze club, hoe hoger het bedrag is dat wij ontvangen!

Dus doe de komende weken allemaal je boodschappen bij Plus van Balkom en help ons aan een mooi bedrag voor de clubkas!

 

Skateswing 2021

Eindelijk is het zover. Als het goed is kan de SkateSwing weer van start. Dus haal de skeelers en rolschaatsen uit de kast en kom gezellig naar de Rollerhal aan de Lage Heesweg. De eerste SkateSwing is op 25 september vanaf 19.00 uur. Het blijft even onder voorbehoud maar we hopen dat het door kan gaan. Tot dan!

Jubilarissen

Tijdens onze Algemene Ledenvergadering, die natuurlijk online werd gehouden, is onze nieuwe voorzitter aangesteld: Joris Meeusen. Joris heeft 3 dochters bij het rolschaatsen en hij wil graag zijn bijdrage leveren zodat iedereen nog lang van deze sport kan genieten! Wij wensen Joris heel veel succes en plezier!
Ook waren er een aantal jubilarissen en hebben we afscheid genomen van een paar bestuursleden. Zij zijn thuis verrast met een bloemetje.
Lisanne Kanters 12,5 jaar lid
Sandra Gordijn 40 jaar lid
Melanie Moors stopt als bestuurslid/penningmeester
Ilse van Zelst stopt als voorzitter bij de TCS

Rabo Clubsupport 2020


Ook dit jaar doet RC De Oude Molen weer mee aan Rabo ClubSupport (voorheen Rabo ClubKas Campagne). 
Vanaf 5 oktober tot 25 oktober 2020 kun je je stem uitbrengen op ons, dus uw stem is geld waard.  Stemmen verloopt dit jaar anders dan voorgaande jaren. Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen. Er komt dit jaar dus geen stemcode per mail of post. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop “zelf regelen”, mijn lidmaatschap, en dan klikken op Rabo ClubSupport. Heb je geen app of internetbankieren dan ontvang je per mail een stemcode. 
De Rabobanken in Oost-Brabant stellen € 10 per lidmaatschap beschikbaar. Als lid van Rabobank Peel Noord bepaalt jij dus mede welke clubs een bijdrage ontvangen. Hoe meer stemmen op ons worden uitgebracht, des te groter de bijdrage die de club ontvangt. In november wordt de uitslag bekend gemaakt en de cheques uitgereikt.