R.C. De Oude Molen

testpagina – zonder menubalk

SkateSchool

Voor alle kinderen van 4 t/m 15 jaar, die graag willen ervaren hoe het is om te rolschaatsen, organiseert R.C. de Oude Molen een Skateschool. Iedere woensdag van 16:00 tot 17:00 is er training. 

Je mag eerst 4 gratis proeflessen nemen om te kijken of je het leuk vindt en daarna kun je lid worden! Een lidmaatschap kost 20 euro per maand, dit is inclusief rolschaatshuur. 

Naast de super leuke lessen mag je ook deelnemen aan onze jaarlijkse KerstROLLERshow en andere activiteiten bij de club, zoals bijvoorbeeld een kamp voor alle leden. 

Klik hier om je aan te melden voor de proeflessen

Na aanmelding ontvang je een bevestiging, inclusief datum wanneer je kan starten. 

 

Iedereen klaar voor NK show 2024

De showrijdsters van RC de Oude Molen nemen op zondag 25 februari deel aan het Nederlands Kampioenschap Showrijden in het Topsportcentrum in Almere. Met ruim 35 rijdsters uit Laarbeek en omgeving verdeelt over 7 shownummers gaat RC de Oude Molen aan deze wedstrijd deelnemen. De hele NK equipe zet de laatste puntjes op de i, zodat iedereen klaar is om te knallen.  

Tijdens de drukbezochte KerstROLLERshow in december werden de acts gepresenteerd aan het publiek en bovendien zeer kritisch bekeken door alle trainsters. De afgelopen twee maanden zijn alle rijdsters, trainsters en vrijwilligers druk aan de slag gegaan om alles nog meer te verfraaien en alle figuren nog preciezer uit te voeren. Voor de rijdsters en trainsters staan er nog een aantal laatste trainingen op het programma. Vrijwilligers zorgen voor de laatste extra glitters en elementen op de kleding en alle voorbereidingen voor bijvoorbeeld de haren en make-up.  

Onze deelnemende showgroepen:

Espoirgroep 1 ‘Fly away with us’
Brechje Sleegers, Demi Slegers, Noor vd Loo, Linde Meeusen, Dylana Stoop, Elisa Calderon Lopez, Sofie Zdziech, Emma Verhofstad en Nena Clignett.

Espoirgroep 2 ‘Queens of Gospel’
Imke van Rossum, Lauren Panhuizen, Joyce Constant, Esmee Franjkovic, Juul Nooijen, Elise Oerlemans, Ava Ooms, Tess Raaijmakers, Guusje Donkers, Iza Tossaint, Iza van Lierop (reserve)

Junior groep ‘Harley Quinn – the psycho killer’
Anouk Verbugt, Saar Willems, Jelilly Meindhardt, Gwenn Gilsing, Elize vd Meulengraaf, Floor Martens, Ella Weekamp, Marit van Bakel, Pim van Berlo, Meike Meeusen

Cadet Kwartet ‘Take me back to the 70’s’
Ella Weekamp, Marit van Bakel, Pim van Berlo, Meike Meeusen, Noor vd Loo (reserve)

Grote groep ‘Pop art comic book’
Senna Cobben, Janne van Lieshout, Kimberly van Schijndel, Anne vd Aa, Jill Donkers, Pleun Willems, Anouk Verbugt, Saar Willems, Gwenn Gilsing, Jelilly Meinhardt, Elize vd Meulengraaf, Floor Martens, Ella Weekamp, Marit van Bakel, Pim van Berlo, Meike Meeusen, Noor vd Loo. 

Kleine groep ‘What does your future look like?’
Senna Cobben, Janne van Lieshout, Kimberly van Schijndel, Jill Donkers, Anouk Verbugt, Saar Willems, Gwenn Gilsing, Jelilly Meinhardt, Anne vd Aa (reserve)

 

Senior kwartet ‘In her honor’
Senna Cobben, Janne van Lieshout, Anouk Verbugt, Gwenn Gilsing, Saar Willems (reserve)

 

Buiten Laarbeek is rolschaatsen een erg onbekende sport, maar 8 verenigingen hebben zich opgegeven voor deze wedstrijd. Dit maakt het niet minder spannend, want iedereen strijdt om de titel Nederlands Kampioen.

Supporters zijn ook welkom om te komen kijken, de opening van het NK is om 13:45 waarna om 14:30 de wedstrijd zal beginnen. Kaartjes zijn te koop aan de kassa a 12,50, kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang.

Topsportcentrum Almere
Pierre de Coubertinlaan 7
1362 LA Almere

 

   

Wij wensen iedereen veel plezier en succes toe! 

KerstROLLERshow 2023 ‘Museum of Arts’

Klik hier om kaarten te bestellen

Rollerclub De Oude Molen presenteert zaterdag 16 en zondag 17 december met trots weer een unieke editie van de jaarlijkse KerstROLLERshow. Dit spektakel zal plaatsvinden in sporthal D’n Ekker in Beek en Donk.

De voorbereidingen lopen op volle toeren, de rijdsters zijn hard aan het trainen om stuk voor stuk mooie nummers neer te kunnen zetten. De KerstROLLERshow speelt zich dit jaar af in een museum. Zo zullen verschillende schilderijen tot leven komen, maar ook allerlei andere aspecten uit het museum zullen aan bod komen. Ook kunnen er onverwachte dingen gebeuren in een museum…

Behalve onze rolschaatssters die u versteld laten staan van de emoties, bewegingen en formaties, zullen onder andere ook het decor, de muziek en de kleding een indruk achter laten. Sporthal D’n Ekker wordt helemaal omgetoverd tot een waar rolschaatstheater geheel in kerstsfeer. Al onze vrijwilligers schrikken echt niet terug van een professionele aanpak. Ook zij zijn al maanden bezig met de voorbereidingen en zonder hen zou deze show niet kunnen bestaan!

De KerstROLLERshow wordt gereden in de sporthal D’n Ekker, Muzenlaan 2a te Beek en Donk. Voorstellingen zijn op zaterdag 16 december om 19:00 uur en op zondag 17 december om 11:00 en 16:00 uur. Kaarten in de voorverkoop kosten €14,50, kinderen tot en met 11 jaar €9,50.

Klik hier om kaarten te bestellen

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om weer te mogen schitteren, hopelijk kunt u ook niet wachten om te komen kijken! 

Zomershow 2023 ’s Nachts in het museum

Op zondag 9 juli 2023 is het weer tijd voor onze jaarlijkse zomershow! Alle jeugdleden zijn hier al maanden voor aan het trainen. Er zullen verschillende thema’s aan bod komen wat er allemaal kan gebeuren als het museum in de nacht gesloten is. Onze leden hebben in ieder geval heel veel zin in.

Datum: zondag 9 juli
Tijden: 13:00 en 16:00
Prijs: 6,50
Locatie: Rollerhal Lage Heesweg 1 Beek en Donk

Kaartjes zijn te koop via kaartverkoop@rcdeoudemolen.nl. Vermeld hierbij duidelijk de tijd en het aantal kaartjes.

Hopelijk tot dan!

KerstROLLERshow 2022

Op zaterdag 17 en zondag 18 december 2022 vond eindelijk weer een KerstROLLERshow plaats. Na 2 jaar van afwezigheid was iedereen er helemaal klaar voor! Op donderdag 15 december begonnen de voorbereidingen in Sporthal d’n Ekker.Vele vrijwilligers stond van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat paraat om de sporthal om te toveren tot een theater. De opbouw verliep soepel door de goede voorbereidingen.

Op vrijdag werd ook alle kleding naar de sporthal gebracht. Ook dit verliep soepeltjes. In de sporthal werden al steeds meer details toegevoegd, vele leuke attributen vonden een plaats in het theater. Zaterdagochtend druppelden alle rijdsters binnen om eerst even alle nummers nog door te nemen en te wennen aan de baan. En na al die jaren was dit zeker even wennen. Tussendoor zetten de bouwers de puntjes op de i in het theater. Na een ietwat moeizame training was het tijd voor de generale. Even bekijken of alles loopt en hoeveel tijd onze presentator Marcel Wijgergangs had tussen alle nummers. Het verliep vrij soepel en iedereen was er helemaal klaar voor! Na een lekkere maaltijd in de kantine was het tijd voor de eerste show. Tijdens alle drie de shows zat de zaal goed vol en hebben ruim 1100 mensen kunnen genieten van al het moois! 

De show speelde zich af in een speelgoedwinkel, gebaseerd op de film ‘Jingle Jangle’. Een swingengde opening bracht het publiek alvast in de stemming! 

Espoirgroep 1 – Kameleons

Juniorgroep – Sia

Mini’s – sneeuwpoppen

Senioren – formatie

Middengroep – steampunk

Junior kwartet – artificial intelligence

Senior kwartet – schizofrenie

Hierna kwam de kerstman samen met Janne en Daan. Zij zitten nog te kort onder rolschaatsen om al mee te kunnen doen met de show maar zij mochten wel al een trucje laten zien wat ze hebben geoefend. En daarna mochten ze in de slee zitten. 

Allen – Rendieren

 

Na dit nummer was het tijd voor pauze, waarin lootjes werden verkocht voor een spetterende loterij en om de club te steunen! 

Grote groep – cluedo

 

Mini’s – snoep

Variatiegroep – speelgoed soldaten

Kleine groep – mulan

Middengroep – kerstelfjes

Espoirgroep 2 – Pinguins

Cadet kwartet – nightmare before christmas

 

Duo (Kimberly en Ava) – kerstengelen

Allen – slot

 

We willen alle vrijwilligers bedanken die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt! Het was een super leuk weekend met veel leuke reactie’s. Ook bedankt aan al het publiek wat is komen kijken. Hopelijk zien we ju

llie volgend jaar weer allemaal terug! 

Foto’s zijn gemaakt door Shirley Westhoff Photography