R.C. De Oude Molen

Eerste A-klasse wedstrijd van het seizoen

In het weekend van 23 en 24 maart vond de eerste A-klasse wedstrijd van het seizoen plaats in Valkenswaard. Verschillende rijdsters van RC de Oude Molen, van jong tot oud, hebben hier aan meegedaan. En met succes, zij hebben 9 podiumplekken weten te behalen.

 

Op zaterdag begon de wedstrijd met de jongste rijdsters, de rolrinckels. Dagoda vd Sande, Anne-Lynn vd Wijdeven en Linde Meeusen reden hun allereerste wedstrijd. Dit bracht wel wat extra zenuwen met zich mee, maar ze hebben zich goed staande weten te houden. Linde is 6e geworden Dagoda 7e en Anne-Lynn 8e.

Hierna was het de beurt aan de prepupillen. Wiep vd Kam, Meike Meeusen en Noor vd Loo hebben de afgelopen maanden erg hard getraind om hun kür zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Dit heeft zeker zijn vruchten afgeworpen, want ze hebben alle drie een super mooie kür laten zien. Meike is 3e geworden, Wiep 5e en Noor 7e.

Bij de pupillen reden Ella Weekamp en Pim van Berlo een prima kür. Ella is 6e geworden en Pim 8e.

Floor Martens en Jill Gloudemans reden in de klasse tots. Floor heeft door een blessure maar een paar keer kunnen trainen, maar ondanks dat heeft ze een nette kür laten zien en is hiermee 6e geworden. Jill heeft een hele mooie kür laten zien en heeft de 3e plek gehaald.

Bij de mini’s reden Gwenn Gilsing en Dieneke van Dommelen hele goede küren. Gwenn is hiermee 1e geworden en Dienke 3e.

 

De espoirs, Saar Willems, Anouk Verbugt en Naïla Raaijmakers, reden in een hele sterke klasse, maar ze hebben alle drie een prima kür laten zien. Anouk is 6e geworden, Saar 7e en Naïla 8e.

 

 

Op zondag was het de beurt aan de oudere rijdsters. Bij het figuren van de junioren reden Michelle de Koning en Chloë Donkers nette figuren met een paar kleine foutjes. Michelle is 2e geworden en Chloë 3e.

 

Bij het vrijrijden in de nationale klasse reden Kimberly van Schijndel en Ingrid Biemans. Helaas ging het bij Kimberly niet helemaal naar wens, zij moest genoegen nemen met een 4e plaats. Ingrid heeft twee nette küren laten zien en is hiermee 2e geworden.

Bij de junioren reden Michelle de Koning en Chloë Donkers een nette korte en lange kür. Michelle is 3e geworden en Chloë 4e.

Bij de senioren reed Marloes Kluijtmans een super goede korte kür waarmee ze 1e stond, helaas bij de lange kür een paar kleine foutjes waardoor ze uiteindelijk genoegen moest nemen met een 2e plaats.

Iedereen gefeliciteerd met de behaalde plaatsen!