R.C. De Oude Molen

Bijzondere gastoptredens in rolschaatsshow

img-20161118-wa0001

Balletdanseres Fiorella Veneruso, haar groep leerlingen en roldanser Tyler ter Meulen zorgen voor een prachtige aanvulling op het gevarieerde programma van de KerstROLLERshow van RC De Oude Molen.
Rollerclub De Oude Molen trakteert haar publiek graag op een gevarieerd programma. Naast een wervelende show van de eigen rolschaatsequipe zullen de gastoptredens het plaatje compleet maken. De Zaanse Tyler ter Meulen danst zijn vrije dans op rolschaatsen. Fiorella Veneruso danst niet op rolschaatsen, maar op spitzen, een prachtige ballet solo. Een groep leerlingen, van haar eigen Nijkerkse Dansschool Fiorella Veneruso, zullen een dans laten zien van een mix van klassiek en modern ballet.

dans-foto dansfoto

Roldanser Tyler ter Meulen
Tyler heeft al een internationale rolschaatscarrière achter de rug. Hij stond afgelopen oktober op het Wereld Kampioenschap voor roldansen, zijn vrije dans zal te bewonderen zijn tijdens de KerstROLLERshow. Tyler is niet alleen bezig met het presteren, maar ook training geven is echt voor hem weggelegd. Veel contact met toptrainers uit Italië heeft er dan ook niet alleen voor gezorgd dat hij naar het Wereld kampioenschap mag, maar dat hij ook in Nederland als trainer aan de bak kan. Afgelopen weekend heeft hij voor de rijdsters van RC De Oude Molen, die sinds vorig jaar ook zijn begonnen met de discipline roldansen, een dansstage gegeven. Tyler laat zien dat de rolschaatsport ook zeker een sport voor mannen is!
img-20161118-wa0002 img-20161118-wa0000

Balletdanseres Fiorella Veneruso
Sinds vorig jaar versterkt Fiorella regelmatig het trainerscorps, met name op beweging en expressie. Er komen veel dingen kijken bij een dans op rolschaatsen, dat de eigen trainsters van RC De Oude Molen af en toe wel wat extra ogen kunnen gebruiken. Fiorella is pas 24 jaar oud maar heeft veel ervaring met dansen en lesgeven, ze heeft dan ook haar eigen dansschool. De choreografie van haar groep leerlingen, tussen de 10 en 14 jaar oud, die ook komen schitteren tijdens de KerstROLLERshow is dan ook geheel door haar gemaakt.
Dit beloofd een waar spektakel tijdens het weekend van 17 en 18 december in sporthal D’n Ekker in Beek en Donk. Naast de gastoptredens zal de show nog 21 Nummers bevatten door de rolschaatsequipe, die stuk voor stuk het thema ‘The 4 Seasons’ uit zullen werken. Beleef lente, zomer, herfst en winter met de 60 showrijdsters van RC De Oude Molen. Van de kleinste met hun wiebelige bewegingen tot shownummers die ook deel gaan nemen aan het Nederlands Kampioenschap.
dans-foto-2