R.C. De Oude Molen

CAR WASH

DSC_0215

11 april autowasstraat voor het EK

 

Zaterdag 11 april wordt de Lage Heesweg veranderd in een autowas-straat. Alle leden van de EK-equipe staan met emmers sop, hogedrukreinigers en droogdoeken paraat om flink wat auto’s super schoon te wassen. Steun onze sporters en breng een bezoekje aan deze Carwash!

Het is een hele eer om Nederland te mogen vertegenwoordigen bij een Europees Kampioenschap. Nadat bekend was dat we met vier nummers aan dit toernooi deel mogen nemen, was al snel besloten dat we er met z’n allen voor gaan. Dit jaar wordt het EK-Show gereden in Bremerhaven in Duitsland van 30 april tot en met 2 mei 2015. Deelname aan het EK geschied geheel op eigen kosten. Naast het vele trainen moeten de dames dus hard aan het werk in bijbaantjes om reis en verblijf te kunnen bekostigen
DSC_0202

De Carwash gaat zaterdag 11 april om 10.00 uur open. Tot 16.00 uur kunt u met uw auto terecht.

Voor €6,50 wordt uw auto van de buitenkant prachtig schoon gesopt, afgespoten en gedroogd.
DSC_0080

Terwijl de dames en enkele heren met uw auto aan de gang gaan, hoeft u zich niet te vervelen. In de kantine kunt u een kopje koffie of thee kopen, en ondertussen even kijken naar de trainingen die die dag op de baan plaats vinden.

Birgit van Berlo, Ingrid Biemans, Irene van den Eijnde, Djailey Habraken, Dylona van Kaathoven, Lisanne Kanters, Janne van Lieshout, Imke Vries, Esmee Wernsen, Shirley Westhoff, Lianne Wijgergangs, Claudia Kantelberg, Julia van Zutven , Michelle de Koning, Floortje van Oss, Kimberly van Schijndel, Chloë Donkers, Willem Westhoff, Marcel Wijgergangs, Ilona Teunissen, Marlou van de Walle, Annie Boetskes, Yvonne van Zutven, Femke van Roosmalen, Corrianne van Roosmalen en Marion van Lieshout zien u graag, met auto, verschijnen bij de Carwash.

Namens de hele ploeg, en uw auto: Alvast bedankt voor  uw bezoek aan de autowas-straat van RC De Oude Molen

 DSC_0213

 

images1CTL69NV

   11 april 2015

10.00-16.00 uur

Rollerhal Lage Heesweg 1 Beek en Donk

Buitenkant auto wassen: €6,50

Terwijl uw auto grondig wordt gewassen serveren wij u in de kantine van onze Rollerhal, tegen geringe vergoeding, een geurig kopje koffie.

Opbrengst bestemd voor deelname

Europese kampioenschappen Showrijden