R.C. De Oude Molen

Roller stage in Zaandam,

 

11081454_776343289100455_5191410472840540874_n

 

Vandaag gingen een aantal leden van de oude molen op stap naar Zaandam om daar deel te nemen aan een Roller stage.Marloes,Kimberly,Michelle,Anne, en Natasja als trainster mochten hier aan deelnemen.Al vroeg in de ochtend gingen zij op weg naar sporthal ” De Struijk”. De Italiaanse trainer Marco Santucci werd ingehuurd om de rijdsters te begeleiden tijdens deze stage om natuurlijk veel nieuwe dingen te leren. Michelle en Kimberly begonnen met het vrijrijden hierbij werd o.a de Lutz in stappen uitgelegd. Daarna was het de beurt aan Marloes zij begon met o.a de Axel en de dubbel spot.hierna volgende een korte pauze zodat iedereen zich een beetje kon opwarmen in deze koude hal

20150328_125057

Na de middag was het de beurt aan Anne zij begon aan het lussen met een klein groepje want de middag stond in het teken van het figuren en werd bijgestaan door Natasja en Marloes al snel werd het drukker op de baan zodat om 15:00 gestart werd met een uitleg van Marco met natuurlijk de nodige tips.de groep werd gesplitst in 3 kleinere groepjes zodat er voor iedereen voldoende aandacht was

20150328_142306

Anderhalf uur was de pauze, even tijd om naar buiten te gaan om wat te shoppen
Of naar de kantine om op te warmen met een kopje thee. Nog wat tips van Marco en dan zien we toch wel de vermoeidheid toe slaan,behalve bij onze eigen meiden natuurlijk.Bijna tijd om naar huis te gaan.
Het was een koude maar zeer leerzame roller stage nu op weg naar huis en natuurlijk naar de Mac want dat hoort er echt bij volgens de dames .
Tot volgende week Zaandam

Zondag:

cloe  foto

Een spannende dag voor Cloë de Ridder.
Cloë mocht vandaag voorrijden voor de bondstraining.
Vanmorgen om 08.00 uur vertrokken Cloë samen met haar moeder Hilde en trainster Yvonne v. Z. naar Zaandam. Cloë mocht voorrijden of ze in aanmerking komt voor bondstrainingen. 2x een uur vrijrijden en 2x figuurtraining. Cloë vond het in het begin best spannend als enige van onze club, maar al snel vond ze het erg leuk. Bondstrainer Mariëlle gaf de trainingen samen met Marco Santucci. Nu afwachten of ze geselecteerd wordt, maar hoe dan ook, het is een leerzame dag voor beide geweest. Zeker voor Cloë, ze heeft veel geleerd vandaag.