R.C. De Oude Molen

Dag 2 zondag 1 mei 2016

 

Vandaag een vol programma in en rondom onze accommodatie. Na en redelijke rustige nacht en een goed ontbijt begon het dagprogramma.

DSC_0089     DSC_0096

DSC_0076    DSC_0073

 

Fiorella had een training voorbereid en de oudste groep kon beginnen aan het rekken en strekken van de spieren. De jongste groep had een training buiten met Shirley. Er werd gerend gesprongen en gestretcht. Na een uurtje werd er van groep gewisseld en konden de jongste kennis maken met de rek en strek oefeningen. De oudste gingen op pad met Shirley. Zij hadden een flinke training van Fiorella gehad en gingen buiten uitlopen. Dat uitlopen werd een fotoshoot en wat voor een.

DSC_0104   DSC_0103

Na een lunch lekker in de buitenlucht werd het tijd voor een paar uur drama! Er kwam een drama docente die een workshop gaf in het tonen van emotie. Ook hier waren de groepen weer opgesplitst. Het werd zachtjes opgebouwd en je zag iedereen groeien en los komen. Voor de trainsters en leiding was het erg leuk om te zien.

DSC_0118    DSC_0155    DSC_0119

Ondertussen was Toon gekomen met de bbq. Iedereen had honger gekregen en konden we genieten van een heerlijke bbq. Wij willen Yvonne en Maurice vd Aa en cafetaria ’t Hout bedanken voor hun sponsoring.

DSC_0189   DSC_0106    DSC_0186

Femke had voor de avond een bingo in elkaar gezet. Bij elk nummer hoorde een voorwerp. Er werd flink gezocht naar allerlei voorwerpen. De eerste Bingo was en valse dus moest de groep een liedje zingen. De eerste winnaar met een volle kaart was de groep met Ilona, Lisanne, Marloes Julia en Irene. Meteen daarna bleek nog een groep een volle kaart te hebben, dezelfde groep als de valse bingo. Dus het was even spannend of het nu wel goed was. Ja hoor deze was wel goed en dus konden Michelle, Min Hee, Josseline, Michelle, Veerle en Lana ook een medaille halen en de felbegeerde snoepzak.

DSC_0205    DSC_0207     DSC_0203

Tot morgen……