R.C. De Oude Molen

Trainingskamp 30-4-2016 tot 4-5-2016

DSC_0003      DSC_0062

Vandaag was het dan zover. Geen EK maar naar Loon op Zand.

Vanmorgen om 8.00 was het verzamelen bij de rollerhal.

Auto’s volgeladen met kleren, dekbedden, schaatsspullen en eten vertrokken we met de hele ploeg naar de sporthal in Oosterhout.

Het jeugdteam begon met hun training en ondertussen kreeg de andere groep krachttraining van Shirley. Dat was hard werken. Ook op de baan was het hard werken, er moest flink geschaatst worden op deze grote baan.
DSC_0040   DSC_0006

Toen de kleine groep aan hun training begon kreeg de andere groep de krachttraining. Er werd flink gewerkt aan de beenspieren en de buik. Het rijden op zo’n grote baan is wel heel prettig, flink de vaart erin krijgen en de figuren goed maken.
DSC_0008    DSC_0049

Een aantal rijdsters hadden nog een training schaatsvaardigheid. Op zo’n grote baan kun je goed oefenen op passenseries, overzetten en snelheid.

Als laatste was de grote groep aan de beurt, er werden wat dingen aangepast. Fiorella keek goed naar de houdingen en hier en daar werd wat aangepast.

Voor iedereen was het fijn om op deze grote vloer te schaatsen.
DSC_0061    DSC_0065

Rond de klok van 14.30 uur konden we naar Loon op Zand. Daar stond al alles klaar en konden we de slaapzalen in gaan richten. De beamer werd geïnstalleerd en konden we naar het EK kijken.
DSC_0063

De voorbereidingen werden getroffen om een heerlijke salade op tafel te zetten, naturlijk de “vette hap”niet vergeten.

Morgen meer ……