R.C. De Oude Molen

Doe mee met de COLOR FUN en spek de Clubkas van RC de Oude Molen

colorfun_logo

Wat is Color Fun!?

Op zaterdag 9 mei vindt een nieuw Laarbeeks evenement plaats: Color Fun! Een evenement met heel veel kleur, sportiviteit, feest en gezelligheid. ‘s Middags een run waarbij je bestrooid wordt met kleurenpoeders; ‘s avonds een spetterend kleurenfeest! En dat alles voor een goed doel: de Laarbeekse verenigingen.

Routes

Er zijn twee routes: 2,5 en 5 kilometer. De thuishaven is het evenemententerrein in Beek en Donk. De routes kunnen gewandeld en gerend worden en zijn voor iedereen – ook rolstoelers – toegankelijk!

Tijden

Het terrein gaat open om 15.00 uur. Van 16.00 tot 19.00 uur staat het evenement in het teken van de runs. Op het evenemententerrein is dan ondertussen van alles te beleven: een feest-DJ, luchtkussens, ballonnenclowns, kraampjes, ludieke workshops, et cetera!

Om 19.00 uur start het kleurenfeest! De toegang hiervoor is gratis. Kun je niet meedoen met de run? Dan kan je dus ook alleen ‘s avonds komen. De organisatie heeft een fantastische muziekband geregeld! Deze speelt tot 23.00 uur. Ondertussen wordt er diverse keren met kleuren gestrooid, wat leidt tot een gezellig, kleurrijk feest voor alle inwoners van Laarbeek!

Goede doel

Deelname aan de run (middagprogramma) kost 15 euro per persoon. Hiervoor ontvang je een t-shirt, word je bestrooid met poeders, ontvang je een passende accessoire en nog leuke artikelen! 5 euro van het inschrijfgeld gaat naar een Laarbeekse vereniging. Jij kiest zelf aan welke organisatie jij dit geld gunt! Dit is dan natuurlijk RC de Oude Molen.

Inschrijven

Inschrijven voor Color Fun! kan van 1 maart tot en met 5 mei 2015 via de website www.colorfunlaarbeek.nl . Na 5 mei is het alleen nog mogelijk om op de dag zelf in te schrijven. Je betaalt dan 17,50 euro. Schrijf je je liever in via een inschrijfformulier, waarbij je meteen contant kan betalen? Dan kan je (van 1 maart tot met 5 mei) terecht bij de volgende ondernemers:

De MooiLaarbeekKrant (Heuvelplein, Beek en Donk), Bloematelier De Vier Seizoenen (Piet van Thielplein, Beek en Donk), Cafetaria Le Patat (Dorpsstraat, Aarle-Rixtel), De Pelgrim (Mariastraat, Mariahout) en DIO Drogisterij Mark (Dorpsstraat, Lieshout).

Het doel?

Het doel van deze Color Fun! is om een evenement te organiseren voor heel Laarbeek. Voor de verenigingen in Laarbeek is het heel aantrekkelijk om hun leden te laten deelnemen. Elke deelnemer betaalt inschrijfgeld om deel te nemen, en een deel daarvan gaat naar de vereniging terug. De deelnemer kan zelf aangeven voor welke Laarbeekse vereniging hij/zij gaat lopen. Een Laarbeeks evenement waar verenigingen kunnen zorgen voor extra geld in de kas!

Dus wil je meedoen met dit leuke evenement schrijf je in via de website www.colorfunlaarbeek.nl