R.C. De Oude Molen

NL DOET

foto 4

Vandaag hebben een aantal vrijwilligers geholpen met een aantal klussen in en rondom de Rollerhal. Vele klusjes blijven vaak liggen en dan is zo’n dag als vandaag een mooie gelegenheid om die een aan te pakken. De ramen van de hal waren echt aan een wasbeurt toe. Annie en Corrianne klommen op de steiger en de trap om op hoogte deze ramen schoon te maken. Ondertussen kreeg de kantine een opfris beurt. Ramen, tafels en stoelen, de bar en keuken werden grondig schoongemaakt.
foto 1

Bij de werkgroep lagen nog wat restanten van de kerstshow en andere materialen die we niet meer nodig hebben, deze werden met een aanhanger afgevoerd.
foto 5

De buitenbaan was al een aantal jaren niet meer grondig schoongemaakt en Willem en Ton hesen zich in een regenpak en gingen er met de hogedrukreiniger tegenaan. Helaas is deze klus nog niet helemaal geklaard maar zal binnenkort afgemaakt worden, zodat de rijdsters op de buitenbaan kunnen trainen. Omdat de werkzaamheden in het kader van NL Doet valt kwamen er een paar mensen van de Vierbinden een kijkje nemen, zij hadden gezorgd voor wat T Shirts, vlaggen, een spandoek en ballonnen. Ook Omroep Kontakt kwam nog een kijkje nemen.
foto 3

Wij willen graag iedereen bedanken die vandaag op de Roller hal meegeholpen hebben.