R.C. De Oude Molen

Een koninklijk lintje voor Toon Kluijtmans

Toon Kluijtmans, vader van Marloes en zeer gewaardeerd vrijwilliger van RC De Oude Molen, werd deze week aangenaam verrast met een lintje. Hij is nu lid van de Orde van Oranje-Nassau.

Toon is graag gezien bij RC De Oude Molen. Al zo lang als Marloes lid is van de club, en dat is al menig jaar, draagt Toon zijn steentje bij binnen RC De Oude Molen. We kunnen hier heel veel vertellen over hetgeen Toon al die jaren voor de club heeft gedaan, maar ik haal er graag 1 voorbeeld uit: De koek en zopie kraam die enige jaren geleden door Toon gemaakt is voor de KerstROLLERshow. Een decorstuk voor de Show wordt vooral van een afstand bekeken. Kleine details zou je dus eigenlijk wel weg kunnen laten. Maar zo denkt Toon er niet over, zelfs in de kopjes soep die op de kraam zaten, had hij nog kleine sliertjes overheen gecreëerd. Voor mij is dat Toon ten top: Wat hij doet, doet hij goed en tot in de kleinste puntjes uitgewerkt!

 

 

 

Toon van harte proficiat met deze mooie onderscheiding. En ook al ben je nu lid in de Orde van Oranje-Nassau, we hopen nog lang van je te mogen blijven genieten!