R.C. De Oude Molen

Generale Zomershow 2018


Dinsdag 29 mei was het dan zover, de generale van de zomershow 2018. Voor vele rijdsters weer spannend, voor sommige is het de eerste keer dat ze een zomershow mogen rijden. Maar ook voor de meer ervaren kinderen kan dit toch wel spannend zijn. Je moet met de kleding rijden en alles moet op tijd aan zijn. Ook voor de moeders en oma’s is het even kijken hoe alles gaat.
Met dit warme weer valt het voor niemand mee, het vele omkleden in de kleine warme ruimte is niet fijn. Maar ja, in de showbusiness is het soms hard werken.

Onze artiesten weten dat maar al te goed. Al vele maanden trainen ze elke dinsdag om alle musicals goed neer te kunnen zetten. Ze moeten zich in kunnen leven in bijvoorbeeld Mary Poppins, Annie, Ciske de rat en nog vele sterren meer. Ze oefenen de liedjes en daarbij moeten ze ook nog rolschaatsen. Sommige sterren moeten alleen de baan op en krijgen later bijval van andere sterren.
Tijdens de Generale wordt de hele show een keer gereden met alle kleding zodat kinderen en moeders en oma’s weten wie wanneer klaar moet zijn. Voor de rijdsters is het fijn om een keer met kleding op de baan te rijden. Er staat een rij stoelen, daar zit straks het publiek, nu even kinderen die moeten wachten tot zij aan de beurt zijn.
Ook kwam radio kontakt nog even langs voor een interview en wat opnames, dit wordt binnenkort bij hun uitgezonden. De kinderen hadden het er druk mee, net als de moeders en de trainsters. Zij gaven nog wat laatste aanwijzingen en dan is het volgende week zover:

               RC de Oude Molen met de zomershow
                         MUSICAL ON WHEELS
De kaartverkoop gaat als een speer, er zijn er nog maar 20 van elke show te koop. Dus wil je komen kijken reserveer dan uw kaartje bij kaartverkoop@rcdeoudemolen.nl
l