R.C. De Oude Molen

Mooie resultaten tijdens selectiewedstrijd dans op 26 en 27 Mei 2018

Afgelopen weekend is de tweede selectiewedstrijd roldansen geweest in Mierlo. Zeven rijdsters van RC de Oude Molen deden hieraan mee.

Op zaterdag reden Gwenn Gilsing en Jelilly Meinhardt mee bij de supermini’s. Gwenn reed twee hele mooie dansen en werd overtuigend 1e. Jelilly had nog wat verbeterpunten maar reed ook nette dansen en behaalde een mooie 3e plaats.

Bij de mini’s kwam Saar Willems in actie. Ze reed hele goede dansen en behaalde een 5e plaats.

De Espoirs lieten twee verplichte dansen en een vrije dans zien. Cloë de Ridder reed hele goede verplichte dansen, Naila Raaijmakers reed ook netjes maar maakte wel wat foutjes. Bij de verplichte dansen zakte Naila wat plaatsen en werd 18e. Cloë was een beetje zenuwachtig maar behaalde wel een 11e plaats.

Op zondag was het de beurt aan de jeugd. Chloë Donkers reed hele sterke verplichte dansen waardoor ze 4e was voor de vrije dans. Kimberly reed ook nette verplichte dansen. Door sterke concurrentie zakte Chloë na een goede vrije dans naar de 7e plaats. Kimberly reed goed en behaalde een 10e plaats.

Het is nu afwachten op de selectie voor het Nederlands Kampioenschap Dans. Deze wordt gereden op 23 en 24 juni 2018 in Mierlo