R.C. De Oude Molen

RC De Oude Molen verkoopt pioenrozen

 

Maandag 28 mei tussen 18.00 en 20.30 uur gaan leden van RC de Oude Molen weer op pad om, huis aan huis, pioenrozen te verkopen. Deze prachtige, grote en in dit geval rode rozen worden in bosjes van 5 stuks aangeboden. Voldoende om een mooie vaas te vullen en tevens sponsort u hiermee de Beek en Donkse Rollerclub om een aantal intensieve trainingsdagen mogelijk te maken.

Na de mooie resultaten op het afgelopen NK Show rijden in januari met een 3e en twee mooie 2e plaatsen in verschillende disciplines, wilden we ook dit jaar weer een aantal intensieve trainingsdagen organiseren, waarin teambuilding en trainingen centraal staan. Veel rolschaatsen op een grote baan, workshops en trainingen die betrekking hebben op zelfvertrouwen, inlevingsvermogen en samenwerking. Dit alles om als team nog beter uit de verf te komen bij het show rijden. Aan dit alles hangt natuurlijk een kostenplaatje. Aangezien onze leden dit toch grotendeels uit eigen zak moeten betalen kan het verkopen van pioenrozen de kosten wat verlichten.

Dus gaat de deurbel op 28 mei, doe vooral open en koop een of meerdere bosjes rozen, waarmee u uw huis en uw humeur weer helemaal in de zomerstemming brengt!

Hopelijk gaat de actie net zo goed als vorig jaar. Toen waren alle pioenrozen uitverkocht. Dit jaar hebben we er meer rozen zodat meer mensen van deze prachtige bloemen kunnen geniet